30.06.2023
De 11 ani a visat la aceasta schimbare! Afla ce povesteste Olga Manciu despre cele trei operatii estetice pe care le-a facut, sambata la iSanatate - VIDEO

De 11 ani a visat la acest moment, iar acum e mai fericita ca oricand! Olga Manciu si-a facut 3 interventii estetice dintr-o data, pentru a ajunge la corpul mult visat. 

Sambata, la iSanatate:

Transformarea Olgai Manciu, pentru corpul mult visat

- De 11 ani a visat la acest moment, iar acum e mai fericita ca oricand! Olga Manciu si-a facut 3 interventii estetice dintr-o data, pentru a ajunge la corpul mult visat. „Mi-am asumat sa imi arat corpul la o tara intreaga, dar asta ajuta femeile sa inteleaga ca operatiile estetice nu sunt un moft, de multe ori sunt o necesitate”.

Trei interventii estetice, intr-o singura operatie

- Reconstructie mamara, abdomenoplastie si liposuctie, acestea sunt schimbarile pe care le-a facut Olga Manciu, pentru a elimina pielea lasata, ca urmare a celor 2 sarcini. Aflam detalii de la medici despre aceste interventii estetice.

Trusa medicala pentru vacanta

- Vara aduce cu sine aventuri si ocazii de relaxare in aer liber, dar si posibilitatea unor mici accidente sau probleme de sanatate. O trusa medicala de vara bine echipata poate fi salvatoare in astfel de situatii.

Campioana in Europa, dar necunoscuta in Moldova

- Practica un tip de sport necunoscut in tara noastra, insa a devenit campioana Europei. Chiar daca are doi copii acasa, Cristina Cazanova reuseste sa se dedice antrenamentelor. Aflam despre ce sport este vorba.

Cum prevenim si tratam muscaturile de tantar?

- Odata cu vara apare si problema muscaturilor de tantari, provocandu-ne disconfort si mancarimi neplacute. Aflam de la medicul internist ce modalitati exista de a gestiona aceasta problema. 

Medpark s-a extins si are un nou centru Multidisciplinar de pediatrie

- Grigorii Rusanovschi, medic ortoped-pediatru, ne spune detalii despre noul Centru Multidisciplinar de Pediatrie si Chirurgie pediatrica.

Articole din aceeasi categorie