20.10.2022
Iti doresti sa scapi rapid de grasimea de pe burta sau solduri? Afla despre criolipoliza, procedura care iti va remodela corpul. Aliona Inculet, specialist: „Dupa procedura noi recomandam o activitate fizica mai intensa” - VIDEO

Grasimea de pe burta sau solduri este o problema greu de rezolvat, mai ales in timp scurt. Criolipoliza este o procedura noua care iti poate fi aliat in lupta cu kilogramele in plus. 

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „Se zice ca acest apaat de criolipoliza ar face minuni. Rezultatul unei singure sedinte este echivalent cu minus o marime la haine. Destul de tentant, zic eu.”

Alina ANDRONIC, ANTREPRENOARE: „Tehnologia revolutionara din domeniul remodelarii corporale este criolipoliza Clatu. Vreau sa definesc cateva idei primordiale atunci cand vrem sa cunoastem mai multe despre aceasta procedura.

1. Procedura inlocuieste liposuctia chirurgicala, aceasta fiind una absolut inofensiva, fara perioada de recuperare.

2. Criolipoliza ne poate scapa de pana la 50% din tesutul adipos total ceea ce inseamana aproximativ o marime de haine dintr-o singura sedinta.

3. Criolipoliza este o procedura absolut inofensiva si se poate aplica pe diferite zone ale corpului, respectand unul din indicatorii principali care este grosimea tesutului adipos sa fie mai mare de 2,5 cm.

Aceasta procedura scade numarul de celule adipoase ceea ce nu putem vorbi si despre alte proceduri de remodelare corporala care doar micsoreaza in volum celula de grasime.”

Procedura de criolipoliza reduce eficient tesutul adipos localizat avand un sistem de racire controlat, incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, sunt afectate doar celulele grase, in timp ce tegumentul, fibrele de colagen si restul tesuturilor sunt protejate. 

Alina ANDRONIC, ANTREPRENOARE: „Un indemn atunci cand ne dorim sa facem aceasta procedura este sa alegem utlajul corespunzator de criolipoliza. Acesta trebuie sa fie medical pentru a asigura rezultatul si protectia in timpul procedurii, iar racirea sa inceapa de la -8―9 grade.”

Aliona INCULET, SPECIALIST IN CRIOLIPOLIZA: „Aparatul actioneaza prin inghetarea stratului de tesut adipos si deja dupa ce acest strat de tesut adipos ingheata, el se dizolva cu ajutorul fagocitelor care elimina aceste produse de necroza a tesutului adipos prin ficat si rinichi.”

Candidatul ideal pentru procedura de criolipoliza nu este o persoana obeza, ci o persoana care doreste sa reduca depunerile de grasime rezistente la dieta si miscare din zona gusei, abdomenului, coapselor, bratelor, feselor, soldurilor, genunchilor, spatelui sau pe linia sutienului.

Aliona INCULET, SPECIALIST IN CRIOLIPOLIZA: „In timpul procedurii punem aplicatorul pe zona pe care noi decidem sa o lucram. Incepe aplicatorul sa lucreze. Aceasta zona este absorbita in aplicator cu ajutorul unui vacuum si acolo este racita pana la -5, -8 grade. Aceasta temperatura se mentine timp de o ora. Clienta sta sub aparat. In primele 3-5 minute poate fi un mic disconfort : piscaturi, amorteala. Dar, dupa ce ingheata tesuturile dispar toate senzatiile, clienta pur si simplu se relaxeaza.”

In functie de grosimea stratului initial de grasime, specialistii ne asigura ca poti pierde pana la 5 cm cu ajutorul unei singure proceduri,iar in ceea ce priveste procentul de tesut adipos, acesta se va reduce cu aproximativ 30%. Perioada optima pentru a putea observa rezultatele este de minimum 6 saptamani. Cu o dieta normala si cu exercitii fizice, efectul procedurii va fi durabil.

Aliona INCULET, SPECIALIST IN CRIOLIPOLIZA: „Dupa procedura noi recomandam o activitate fizica mai intensa, un regim hidric mai intens si desigur un regim alimentar echilibrat.”

Criolipoliza nu se efectueaza persoanelor epileptice, cu probleme cardiace, renale sau diabet, celor care au probleme cu termoreglarea corporala, care au iritatii ale pielii pe zona de tratament, celor care au varice, femeilor gravide sau celor care alapteaza, pacientilor cu tumori maligne sau inflamatii acute si celor care au suferit o interventie chirurgicala in ultimele 3 luni.

Articole din aceeasi categorie