28.09.2021
Vrei sa ai un zambet frumos? Fatetele dentare iti vin in ajutor atunci cand doresti sa-ti corectezi imperfectiunile. Mai multe despre estetica unei danturi corect aliniate si frumoase, iti spune stomatologul Olga Curea - VIDEO

Fatetele dentare sunt constructii protetice unidentare, reprezentate de o foita fina de ceramica,  realizate in laboratorul dentar, care se aplica de catre medicul stomatolog pe suprafata dintelui in vederea imbunatatirii aspectului dintilor. Fatetele dentare pot schimba radical atat culoarea dintelui, dar mai ales forma si pozitia acestuia. Afla toate secretele de la stomatologul Olga Curea, intr-un reportaj marca iSanatate, sambata la ora 11:00, doar la PRO TV.

„Fatetele dentare sunt mici piese care sunt realizate din ceramica si sunt aplicate pe suprafata dintelui cu scop estetic”, a spus stomatologul Olga Curea.

Aceste fatete dentare sunt foarte subtitiri, avand grosimea cumprinsa intre intre 0,5 si 0,7 mm. Ele se fixeaza pe suprafata dintilor cu ajutorul unui adeziv special de ultima generatie.

Emisiunea iSanatate, te invita in fiecare sambata la ora 11:00, sa stai cu ochii pe PRO TV ca sa afli cat mai multa informatie din domeniul sanatatii si frumusetii.

Articole din aceeasi categorie