19.05.2021
Invata cum sa te speli corect pe dinti de la medicul stomatolog, Ina Ionitel: "Oricat de perfecta nu ar fi tehnica de periaj, aceasta indeparteaza doar 60 la suta din bacteriile de pe suprafetele dentare" - VIDEO

Toata lumea stie ca periajul este recomandat zilnic, timp de 2 minute in fiecare dimineata si seara inainte de culcare, insa nu toata lumea stie cum sa faca corect acest lucru. Desi la prima vedere se pare o tehnica usoara, trbuie sa stii ca aceasta este o parte foarte importanta a ingrijirii orale. Mai multa informatie despre igiena corecta a dintilor, afla de la Ina Ionitel in reportajul de sambata, la iSanatate.

Ina IONITEL, MEDIC STOMATOLOG: "Oricat de perfecta nu ar fi tehnica de periaj, aceasta indeparteaza doar 60 la suta din bacteriile de pe suprafetele dentare. De ce? Pentru ca celelalte 40 se afla in suprafetele interdentare. Si aici ne vin in ajutor, toate accesoriile de igiena dentara. Inainte de a peria dintii si vrem sa punem pasta de dinti nu mai spalam periuta si nu bagam cu tot cu pasta sub jutul de apa. O punem in gura doar cu pasta de dinti."

 

Articole din aceeasi categorie