07.04.2023
A perceput cancerul ca pe o motivatie, nu o sentinta! „Ma bucur de fiecare zi, daca mi-a fi dat sa traiesc o zi, o ora, pai sa o traiesc la maxim”. Afla povestea Anei Danilescu, sambata la iSanatate - VIDEO

Cunoastem povestea impresionanta a Anei Danilescu, care a decis sa-si accepte verdictul de cancer ca pe o trezire si o motivatie de a-si trai viata mai constient, sambata in cadrul emisiunii iSanatate.

Sambata, la iSanatate:

A perceput cancerul ca pe o motivatie, nu o sentinta!

- Cunoastem povestea impresionanta a Anei Danilescu, care a decis sa-si accepte verdictul de cancer ca pe o trezire si o motivatie de a-si trai viata mai constient.

A invins cancerul de stomac!

- Aflam o istorie emotionanta despre un pacient care a infruntat cancerul si a reusit sa depaseasca aceasta provocare prin vointa si tratament eficient, oferind speranta si inspiratie celor care se confrunta cu aceasta boala.

Reteta sanatoasa de smoothie verde

- Smoothie-urile sunt o modalitate usoara si gustoasa de a obtine o portie sanatoasa de legume si fructe, intr-un pahar. In reportaj aflam o reteta de smoothie verde.

Masajul pentru sanatate, cu beneficii pentru frumusete

- Terapeut in masaj de remodelare faciala LENA BABUTKAIA ne spune in ce mod putem sa imbunatim aspectul tenului si sa estompam ridurile de expresie.

Masajul facial ce face minuni

- Masajul profund de remodelare faciala are ca scop atat relaxarea muschilor si eliminarea blocajelor, cat si stimularea sistemului limfatic, sangvin si nervos. Desi este o procedura cu scop terapeutic, rezultatul se vede pe fata iar ridurile dispar ca prin minune.

Articole din aceeasi categorie