08.12.2022
A vizitat peste 60 de tari si a petrecut in zbor in jur de 800 de ore! Travel bloggerul Diana Mocanu iti spune care sunt tarile unde oamenii mananca sanatos, sambata la iSanatate - VIDEO

Travel vloggerul Diana Mocanu a vizitat peste 60 de tari si a petrecut in zbor in jur de 800 de ore. Afla care sunt tarile unde oamenii mananca sanatos si pun un accent mare pe sport, sambata in cadrul emisiunii iSanatate.

Sambata, la iSanatate:

In ce tara oamenii au cel mai mult grija de sanatate?

- Travel vloggerul Diana Mocanu a vizitat peste 60 de tari si a petrecut in zbor in jur de 800 de ore. Afla care sunt tarile unde oamenii mananca sanatos si pun un accent mare pe sport.

Paine cu maia naturala

- Procesul de coacere a painii cu maia este unul anevoios si necesita multa rabdare. Ana-Maria Cemirtan ne dezvaluie secretele unei paini perfecte cu maia.

Tantrum-ul – manifestarea furiei la copiii mici

- Tantrum-ul reprezinta aspectele comportamentale ale copilului, manifestate sub forma de furie dificil de controlat, exprimata prin plans insistent, tipete si agitatie fizica. Ce putem face, aflam de la psiholog.

De ce apare balbaiala la copii si cum poate fi tratata?

- Balbaiala este o problema ce apare frecvent in dezvoltarea limbajului celor mici si poate crea frustari atat pentru parinte, cat si pentru copil. Galina Lozan si Tatiana Blaga, logopezi, ne spun cum putem depasi aceatsa situatie.

Exercitii logopedice utile copiilor balbaiti

- Daca fluenta de vorbire a copilului este grav afectata deoarece acesta se balbaie, simptomele pot fi ameliorate prin punerea in practica a unor exercitii pentru a opri balbaiala.

Victor Andronachi – neurochirurgul care salveaza vieti

- Mainile sale fauresc minuni si salveaza vieti. Afla povestea lui Victor Andronachi, neurochirurgul pentru care nu exista lucruri facute pe jumatate, ci doar ambitie, dedicatie maxima si profesionalism.

Articole din aceeasi categorie