09.03.2022
Ai auzit despre igiena somnului? Afla de la medicul pediatru, Igor Pletosu, ce sa faci daca copilul tau adoarme greu, dar si care sunt secretele unui somn cu adevarat calitativ, sambata la iSanatate - VIDEO

Copilul tau adoarme greu si cu greu il pui la culcare? Afla de la medicul pediatru, Igor Pletosu, care sunt strategiile pentru un somn odihnitor, cunoscute sub numele de igiena somnului, care reduc rezistenta la culcare si imbunatatesc calitatea somnului pe parcursul noptii, sambata la emisiunea iSanatate.

Somnul – la fel de necesar ca apa si mancarea

- Un somn odihnitor este esential pentru o sanatate de durata. Nu conteaza doar cat dormim, dar si cum o facem. Medicul neurolog Adrian Lupusor ne spune toate secretele unui somn cu adevarat calitativ.

Cum iti ajuti copilul sa doarma mai bine?

Copilul tau adoarme greu si cu greu il pui la culcare? Aflam de la medicul pediatru, Igor Pletosu, care sunt strategiile pentru un somn odihnitor, cunoscute sub numele de igiena somnului, care reduc rezistenta la culcare si imbunatatesc calitatea somnului pe parcursul noptii.

Sfaturile nefrologului pentru un sistem urinar sanatos

- Anual, in cea de-a doua zi de joi a lunii martie, se serbeaza Ziua Mondiala a Rinichiului. In intreaga lume, evenimentul este marcat prin manifestari al caror obiectiv comun este informarea publicului larg cu privire la importanta sanatatii rinichilor. Aflam mai multe despre consumul corect de apa de la medicul nefrolog Rodica Cazacu.

Ce filtru de apa alegi?

- Calitatea apei pe care o consumam reprezinta un factor determinant al starii de sanatate. In cautarea celei mai bune si pure ape de consum, pe piata si-au facut aparitia tehnologiile de filtrare. Alegerea lor trebuie sa fie facuta, insa, cu mare grija.

Sindromul vezicii urinare hiperactive

- Sindromul vezicii urinare hiperactive este o descriere comuna pentru o serie de probleme legate de nevoia de a urina. Nu inseamna incontinenta, sau cistita, ci pur si simplu o nevoie de urinare frecventa. Conform statisticilor, cu aceasta problema medicala se confrunta 1 din 6 adulti. Cum se manifesta aceasta si cum poate fi diferentiata de alte patologii urinare?

Cum se realizeaza un Mock-up?

- Mock-upul reprezinta o metoda de evaluare a cerintelor estetice ale danturii pacientului si permite acestuia sa isi vada zambetul chiar inainte de a incepe tratamentul la medicul stomatolog.

Articole din aceeasi categorie