20.10.2022
Anisoara Loghin - destainuiri despre cea de-a doua sarcina, dar si perioada dificila din punct de vedere fizic, prin care a trecut recent, sambata la iSanatate - VIDEO

Prezentatoarea Serilor Perfecte, Anisoara Loghin va fi invitata in cadrul emisiunii iSanatate si va povesti despre perioada dificila din punct de vedere fizic, prin care a trecut recent, sambata la iSanatate.

Sambata, la iSanatate:

Destainuirile Anisoarei Loghin

- Prezentatoarea Serilor Perfecte, Anisoara Loghin, povesteste despre perioada dificila din punct de vedere fizic, prin care a trecut recent.

LPG – o procedura eficienta si sigura pentru gravide

- Endermoterapia cu LPG este una din cele mai solicitate tehnici indicate in perioada sarcinii si alaptarii. Aceasta procedura este una sigura, fara efecte adverse.

Cum deosebesti aparateul original de o imitatie?

- Expertul in terapii corporale, Alina Andronic, ne spune care este diferenta intre utilajele originale si imitatiile acestora, dar si cum putem sa ne asiguram de calitatea tehnologiilor in cabinetul esteticianului.

Tot ce trebuie sa stii despre criolipoliza

- Grasimea de pe burta sau solduri este o problema greu de rezolvat, mai ales in timp scurt. Criolipoliza este o procedura noua care iti poate fi aliat in lupta cu kilogramele in plus.

Traumatismele genunchiului

- Medicul ortoped-traumatolog, Alexandru Betisor, ne spune totul despre specificul anatomiei genunchiului si care sunt cauzele frecvente ale traumatismelor la picioare.

Platfus – cause, manifestari si tratament

- Conditia medicala numita picior plat se caracterizeaza prin aplatizarea boltilor piciorului, facand ca suprafata talpii sa vina aproape in intregime in contact cu solul. Depistata inca din copilarie frageda, afectiunea poate fi tratata prin intermediul kinetoterapiei. 

Curry vegan de la Valeria Turcan

- Valeria Turcan, impreuna cu reporterul iSanatate gatesc impreuna o reteta de curry vegan. Cum le-a iesit? Vezi din reportaj.

Articole din aceeasi categorie