03.11.2021
Atentie barbati. Daca ti-a scazut apetitul sexual ar putea sa te afli in andropauza. Cum iti afecteaza mintea si corpul datorita scaderei nivelului de hormoni in organism, afla sambata la iSanatate - VIDEO

Intre 50 si 70 de ani, o mare parte din barbati experimenteaza o scaderea dramatica a testosteronului, fapt care duce si la pierderea interesului sexual. Aceasta afectiune este numita andropauza, iar unii specialisti o asociaza cu menopauza la femei, sambata la iSanatate.

Irina Ringaci, trairi de campioana

- Irina Ringaci a realizat o perfomanta istorica pentru sportul din Republica Moldova. La doar 20 de ani, a uimit o lume intreaga la Campionatul Mondial de Lupte de la Oslo, fiind prima luptatoare din Moldova care a devenit campioana mondiala.

De Ziua Veganilor, reteta de salata

- Pe 1 Noiembrie a fost marcata Ziua Internationala a Veganilor, adica a tuturor celor care au renuntat la carne sau la produsele de origine animaliera. Iti prezentam o reteta de salata cu granola sarata, pe care sa o incerci si tu.

Ecografia Doppler a vaselor

- Ecografia Doppler a vaselor membrelor inferioare este o analiza prin care se poate evalua daca durerile pe care le ai la nivelul picioarelor au drept cauza afectarea vaselor. 

Sfaturile medicului ORL

- Medicul ORL, Alexandru Didenco, vine cu recomandari pentru parinti, ca sa-i ajute pe cei mici sa treaca mai usor de infectii respiratorii si simptomele caracteristice acestei perioade.

Peeling cu laser carbon

- Industria frumusetii nu sta pe loc, de asta ne convingem in fiecare zi. Mai nou, a aparut peelingul cu laser carbon. Procedura curata porii si indeparteaza ridurile de expresie, pielea devine mai luminoasa si catifelata.

Articole din aceeasi categorie