01.09.2022
Atentie mare pentru persoanele alergice! Chiar daca anul acesta focarele de ambrozie sunt mai putine, specialistii vin cu recomandari, sambata la iSanatate - VIDEO

Medicul alergolog, Victoria Brocovschi, ne spune mai multe despre tratamentul ambroziei si ce putem face ca sa amelioram simptomele provocate de polenul acestei plante, sambata in cadrul primei editii din acest sezon al emisiunii iSanatate.

Sambata, la iSanatate:

De ce a ales Iuliana Maranciuc sa faca stiri in loc de divertisment?

- De Ziua PRO TV Chisinau, Iuliana Maranciuc, prezentatoarea buletinului de la ora 13:00, ne spune despre experientele si emotiile sale din perioada de cand face televiziune.

Salt cu parasuta – un vis implinit!

- Asa n-ai mai vazut-o niciodata! Iuliana Maranciuc si-a luat inima in dinti si a sarit cu parasuta.

De la dansuri, la motociclete enduro!

- Am fost provocata de colegii de la O Seara Perfecta sa le povestesc si sa le arat care sunt hobby-urile pe care le practic in timpul liber. De la dansuri gratioase, la enduro si adrenalina, iata care sunt activitatile care imi aduc placere.

Secretele lui Petru Chicu

- Colegul nostru de la Gusturile se discuta, bucatarul Petru Chicu, ne dezvaluie mai multe despre viata sa personala, dar si cateva secrete din bucatarie.

Cod rosu de alergie la ambrozie

- Atentie mare pentru persoanele alergice! Suntem in plin sezon de ambrozie. Chiar daca anul acesta, comparativ cu alti anii, focarele de ambrozie sunt mai putine la numar, specialistii vin cu recomandari pentru a trece mai usor peste aceasta perioada.

Alergia la ambrozie – cum ii putem face fata?

- Medicul alergolog, Victoria Brocovschi, ne spune mai multe despre tratamentul ambroziei si ce putem face ca sa amelioram simptomele provocate de polenul acestei plante.

Frumusete pe muchie de cutit

- Faureste frumusetea cu bisturiul. Este vorba despre Iulian Balan, medic de succes in domeniul chirurgiei plastice, ramura a medicinei care se dezvolta si capata o popularitate tot mai mare. Ii aflam povestea.

Gimnastica estetica din Moldova cucereste noi culmi

- Eleganta, gratie, rafinament si zeci de ore de antrenament. Vorbim despre fetele care practica gimnastica estetica in grup, un gen de sport care, in ciuda istoriei sale de peste 100 de ani, a aparut abia recent si in Moldova.

Micile balerine ce cuceresc marile scene

- Cand un copil face miscare, organismul lui se va dezvolta sanatos si armonios, iar pentru fetite, una dintre cele mai bune forme de miscare este dansul. Doua tinere dansatoare ne vor prezenta doua momente artistice din baletul clasic.

Articole din aceeasi categorie