07.04.2022
„Atunci cand citim o carte si o mai si discutam, creierul nostru este activ si ii dam posibilitatea sa se antreneze.” Cum iti poti antrena mintea pentru a preveni boala Parkinson, iti spune neurologul, Olga Gavriliuc, sambata la iSanatate - VIDEO

In contextul zilei internationale a bolii Parkinson, pe 11 aprilie, medicul neurolog Olga Gavriliuc iti spune cum sa iti antrenezi mintea, sambata in cadrul emisiunii iSanatate.

Sambata, la iSanatate:

Secretele frumusetii Anei-Irina Petrea

- Bloggerita si influencerul Ana-Irina Petrea ne impartaseste din secretele sale pentru a arata si a se simti minunat si ne spune ce face pentru a ajunge la forma dorita.

Hidratare Intensa + Lifting

- Toate tipurile de piele au nevoie de hidratare, mai ales in perioada primaverii. Daca ai pielea uscata si au inceput sa apara ridurile, procedura de hidratare intensa + Lifting este binevenita pentru tine. Se potriveste pentru toate varstele si nu are contraindicatii.

Reteta delicioasa de ratatouille

- "Ratatouille" nu este doar un desen animat celebru, ci si o reteta notabila. Dupa ce o vei incerca, vei fi uimit de felul in care o mancare din legume poate fi atat de gustoasa, colorata si spectaculoasa. Bogdan Voevutki iti sugereaza o reteta de post cu care poti sa iti surprinzi familia si apropiatii.

Cum ne antrenam mintea?

- In contextul zilei internationale a bolii Parkinson, pe 11 aprilie, discutam cu medicul neurolog Olga Gavriliuc si aflam cum ne putem antrena mintea.

Pilates – sportul viitorului

- O activitate care sa ne aduca atat beneficii fizice cat si o relaxare mentala este mereu binevenita. Pilatesul este sportul viitorului, spun antrenorii care il practica. De ce? Aflam din reportaj!

Analizele medicale care iti spun in ce stare de sanatate esti

- Examenele medicale de rutina reprezinta una dintre cele mai importante metode de preventie a diferitor patologii. Afla care sunt cele mai importante analize pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand planifici un control profilactic.

De ce este important sa testam nivelul vitaminei D?

- Dupa o perioada indelungata de izolare, departe de soare, este indicat sa verifici nivelul de vitamina D in organism. Medicii o numesc vitamina minune.

Articole din aceeasi categorie