17.03.2022
Care sunt indicatorii de sanatate pentru un barbat si pana cand acestia isi pot pastra functia erectila. Afla de la medicul androlog, Ion Dumbraveanu, sambata la iSanatate - VIDEO

Medicul androlog Ion Dumbraveanu, invitat in cadrul emisiunii iSanatate ne spune care sunt indicatorii de sanatate pentru un barbat si pana cand acestia isi pot pastra functia erectila, in editia de sambata a emisiunii.

Sambata, la iSanatate:

Beneficiile de sanatate ale jocului de tenis

Tenisul este unul dintre cele mai iubite sporturi la nivel mondial. Aflam de la antrenorul Igor Teterea beneficiile acestui sport si detaliile unui antrenament pentru un incepator in tenis.

Ceslav Ciuhrii – adeptul unui mod de viata sanatos

- Este doctor in stiinte biologice, Presedintele Federatiei Nationale de Tenis din Moldova si antreprenor de succes. Aflam principiile unui mod sanatos de viata ale lui Ceslav Ciuhrii.

Preparatele biotehnologice si avantajele acestora

- In prezent, industria farmaceutica exploateaza cu succes posibilitatile biotehnologiei in procesul de dezvoltare al medicamentelor, ceea ce a contribuit la dezvoltarea unei noi generatii de medicamente, numite Biologice.

Indicatorii principali ai sanatatii unui barbat

- Medicul androlog Ion Dumbraveanu ne spune care sunt indicatorii de sanatate pentru un barbat si pana cand acestia isi pot pastra functia erectila.

20 Martie – Ziua Internationala a Fericirii

- Pe 20 martie este marcata Ziua Internationala a Fericirii. In contextul acestei sarbatori vom afla care sunt activitatile care ne pot face mai fericiti.

Cum sa ai un somn odihnitor?

- Nevoia de somn este un subiect care ii preocupa pe multi dintre noi, pentru ca suntem din ce in ce mai constienti de importanta somnului pentru starea noastra generala de sanatate. Somnul este o parte esentiala a vietii noastre, in medie petrecem o treime din viata dormind. Aflam sfaturile medicului neurolog pentru un somn de calitate.

21 martie – Ziua Mondiala a Sindromului Langdon-Down

- An de an, pe 21 martie este marcata „Ziua mondiala a sindromului Down”, cu scopul de a creste gradul de constientizare al problemelor cu care se confrunta persoanele care sufera de acest sindrom. Aflam mai multe la acest subiect.

Articole din aceeasi categorie