12.05.2021
Coordonatoarea campaniei de vaccinare anti-COVID-19, Ninel Revenco, sambata la iSanatate: "Noi suntem in razboi silentios si inamicul, care este invizibil, este alaturi de noi” - VIDEO

Ne aflam in timpul in care lumea asteapta cu sufletul la gura vaccinul anti-Covid 19. Din acest motiv, am decis sa aducem in discutie sambata in cadrul emisiunii cel mai actual si controversat subiect al momentului. Coordonatoarea campaniei de vaccinare anti-COVID-19, Ninel Revenco vorbeste despre vaccinul anti-Covid-19 ca arma de lupta impotriva pandemiei.

Sambata, la iSanatate:

Frumoasa familie a coregrafului Iulian Turcanu.

- Formeaza o familie superba, care respecta un mod activ si sanatos de viata, fiind un exemplu bun de urmat. De Ziua Internationala a Familiei, cunoastem povestea lui Iulian Turcanu, a Elizavetei Negru si a celor 3 copii ai lor.

Impreuna si acasa, si la munca.

- Totodata, descoperim istoria din spatele frumoasei relatii de dragoste dintre Artiom si Victoria, doi stomatologi care sunt impreuna si acasa, si la lucru, unde o iau cu ei si pe fiica lor, micuta Nicoleta.

Cel mai actual subiect - vaccinul impotriva Coronavirusului.

- Aducem in discutie cel mai actual si controversat subiect al momentului, vaccinul anti-Covid 19, ca arma de lupta impotriva pandemiei. 

Cum a fost posibil sa se elaboreze vaccinul anti-Covid atat de rapid?

- Expertii ne explica ce factori au contribuit la dezvoltarea celui mai rapid vaccin din istorie!

Cauzele si tratamentul pneumoniei.

- Pneumonia este o forma de infectie respiratorie acuta, aparuta intr-unul dintre plamani sau in ambii plamani, care cauzeaza o inflamatie in alveolele acestora. Aceasta este si cea mai frecventa complicatie in cazul Coronavirusului. Aflam mai multe despre pneumonie, cauze si tratament.

Ozonoterapia – tratament cu numeroase beneficii.

- Terapia cu ozon este un tratament nou ce are efecte deosebite, in domeniul medical, fiind recomandata ca tratament pentru diverse probleme cosmetologice, stomatologice sau medicale. Mai nou, specialistii recomanda ozonoterapia si in lupta impotriva Coronavirusului.

Afla de ce e bine sa practici Pilates.

- Exercitiile Pilates sunt astazi practicate de milioane de oameni din intreaga lume, avand beneficii atat pentru corp, cat si pentru minte. Aflam din reportaj ce este Pilatesul si de ce trebuie sa il practici.

Idee de gustare sanatoasa.

- Spirulina este una din cele mai bogate surse de nutrienti si e acel gen de aliment pe care e bine sa il consumi cat mai des. Descopera in continuare o reteta de crackeri cu spirulina.

Articole din aceeasi categorie