19.01.2023
Cum ai putea sa-ti imbunatatesti calitatea vietii? Zoia Iliusina, medic reanimatolog, anesteziolog, dar si nutritionist, sambata la iSanatate - VIDEO

Este medic reanimatolog, anesteziolog, dar si nutritionist, cu o aprofundare in medicina preventiva, numita si lifestyle medicine. Aflam de la Zoia Iliusina cum putem sa imbunatatim considerabil calitatea vietii.

Sambata, la iSanatate:

Este mai usor sa previi decat sa tratezi

- Este medic reanimatolog, anesteziolog, dar si nutritionist, cu o aprofundare in medicina preventiva, numita si lifestyle medicine. Aflam de la Zoia Iliusina cum putem sa imbunatatim considerabil calitatea vietii.

Implantarea de stent: solutia pentru tratarea infarctului miocardic 

- Infarctul miocardic acut este principala cauza de deces printre bolile cardiovasculare, iata de ce este considerat o urgenta medicala majora. Pacientul se poate recupera complet dupa un atac de cord, cu conditia sa-i fie acordat ajutor de specialitate corect si in cel mai scurt timp.

Sfaturi de ingrijire pentru femeile 30+

- Tot mai multe femei aflate in jurul varstei de 30 de ani isi pun problema intretinerii pielii, pentru a preveni imbatranirea. Aflam ce sfaturi de ingrijire, dar si ce proceduri cosmetologice recomanda specialistii.

Tratamentul facial cu laser

- Medicul dermatolog, Cezara Bolocan, explica toate avantajele, dar si riscurile tratamentului cu laser pentru ten.

Inlaturarea tumorilor cerebrale cu tehnologia CUSA 

- Inlaturarea tumorilor cerebrale cu aspiratorul ultrasonic CUSA reprezinta metoda cea mai sigura in neurochirurgia contemporana.

Tratamentul ce restabileste structura parului

- Afla totul despre procedura de restabilire profunda a parului, care nu are analog in lume, cu produse japoneze, bazate pe tehnologia INKARAMI, in curs de brevetare.

Articole din aceeasi categorie