12.02.2022
Cum poti influenta libidoul sexual? Tatiana Grecu, sexolog: „Acesta se refera la trei aspecte: aspectul biologic, aspectul psihic si aspectul emotional” - VIDEO

Tatiana Grecu, sexolog a fost invitata in cadrul emisiunii iSanatate, unde a vorbit despre cum se manifesta si prin ce se diferentiaza dorinta sexuala a femeilor de cea a barbatilor.

„Libido se refera la 3 aspecte, aspectul biologic, aspectul psihic si aspectul emotional. La femei, dorinta depinde de contextul in care se afla, la barbati – depinde de necesitatea pe care vrea sa o satisfaca,” a explicat sexologul.

„Asupra libidoului influenteaza si stereotipurile socioculturale. Vinovatia este una din cele mai distructive emotii,” a mai adaugat aceasta.

Prin urmare, femeile sunt de 6 ori mai emotionale decat barbatii.

Pentru a afla mai multe detalii despre cum poate sa diferentieze dorinta sexuala a femeilor de cea a barbatilor, urmareste video de mai sus.

Femeile si problemele frecvente ale acestora. Maxim Calaras, medic obstetrician-ginecolog: „Mare atentie, stimate tinere, la relatiile sexuale neprotejate!” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie