18.03.2022
De la biolog - la un om de afaceri! Ce parcurs a avut Ceslav Ciuhrii si ce dificultati a intampinat in calea sa: „Sunt de fire un luptator si nu vreau sa accept o infrangere.” - VIDEO

Este doctor in stiinte biologice, Presedintele Federatiei Nationale de Tenis din Moldova si un om de afaceri de succes. Afla principiile unui mod sanatos de viata ale lui Ceslav Ciuhrii, invitat in cadrul emisiunii iSanatate.

Barbatul a povestit ca pentru a scoate un produs pe piata este o cale extrem de lunga.

Ceslav CIUHRII, OM DE AFACERI: Chiar din clasa a opta stiam ca voi deveni biolog.”

Totodata, omul de afaceri este adeptul unui mod sanatos de viata si practica tenisul de 20 de ani: „Pentru mine, ca amator, sunt beneficii colosale. Eu ii incurajez pe toti sa incerce tenisul, pentru ca este un sport nobil. Eu cred ca oricine poate sa gaseasca timp sa faca o ora de sport, pentru ca este spre binele lui.”

De asemenea, Ceslav Ciuhrii a subliniat ca isi incepe dimineata cu un ritual: „Nu pot sa incep ziua de munca daca nu fac un dus rece.”

Omul de afaceri ne-a marturisit si despre un motto in care crede: „Daca vrei sa ai o batranete fericita, trebuie sa incepi sa o construiesti din tinerete.”

Articole din aceeasi categorie