27.10.2022
Esti stresat si ai anxietate? Afla de la psihoterapeutul Lilia Dubita cele mai efective modalitati prin care poti combate aceste stari, sambata la iSanatate - VIDEO

Psihoterapeutul Lilia Dubita va fi invitata emisiunii iSanatate si va povesti despre cum sa depasim mai usor perioadele stresante din viata noastra, sambata in cadrul emisiunii.

Sambata, la iSanatate:

Cristina Scarlevschi nu se lasa de sport nici in ultimul trimestru de sarcina

-Dansatoarea de pole dance continua sa predea lectii elevelor sale si isi surprinde urmaritorii cu miscari senzationale. Cum se simte bloggerita si cum ii decurge sarcina, aflam din reportajul ce urmeaza.

Dans la bara in luna a saptea

-Psihoterapeutul Lilia Dubita vine cu recomandari pentru a trece mai usor de perioadele stresante, in care avem frici, atacuri de panica si anxietati. „Anxietatea se diminueaza daca noi vorbim despre emotiile noastre.”

Cum trecem de frici, anxietati si griji?

-Daca ar fi sa alegem un singur cuvant care sa descrie practica yoga, acela va fi „echilibru”. Dar ce este, de fapt yoga, cine o poate practica si sub ce forma, ce beneficii are asupra sanatatii fizice si emotionale afla de la Nageena Shiva.

Yoga – perfecta pentru a-ti gasi echilibrul

-Printre nenumaratele beneficii ale uleiurilor esentiale, unul dintre cele mai interesante este faptul ca ele pot fi folosite pentru a creea o atmosfera linistitoare si pentru a promova sentimente de pace si armonie. Mai multe ne spune Olesea Sima.

Relaxeaza-te cu ajutorul uleiurilor esentiale

-Bucatarul si prezentatorul emisiunii „Gusturile se discuta”, Petru Chicu, isi demonstreaza abilitatile culinare si iti prezinta o reteta originala, inventata chiar de el.

Carne de rata cu prune in paine neagra

-A inceput sezonul gripei. Afla cat de pregatite sunt autoritatile pentru a face fata acestui sezon, care sunt primele semne ale gripei, dar si cum o poti preveni eficient.

Sezonul gripal a inceput

-Cunoastem ca dansul este o practica sanatoasa atat pentru corpul cat si pentru intelectul copilului tau. Dar ce beneficii ii poate oferi dansul in pereche, afla de la dansatoarea si antrenoarea Anastasia Mujanovscaia.

Beneficiile dansului in pereche

-In anotimpul rece creste riscul de a face cistita, una dintre cele mai raspandite afectiuni urinare in rindul femeilor. Medicul obstetrician-ginecolog vine cu recomandari pentru femei la acest subiect.

Articole din aceeasi categorie