25.11.2022
Gabriela Damir n-a renuntat la modul activ de viata, chiar daca este in al treilea trimestru de sarcina. Ce sfaturi le recomanda bloggerita viitoarelor mamici, afla sambata, la iSanatate - VIDEO

Bloggerita Gabriela Damir va fi invitata in cadrul emisiunii iSanatate si va face marturisiri despre cea mai frumoasa perioada din viata sa si cum se simte in rolul de viitoare mamica.

Sambata, la iSanatate:

Bloggerita Gabriela Damir vorbeste despre perioada de graviditate si cum se simte in rolul viitoarei mamici.

Ce mancam in sarcina?

- Greutatea in sarcina reprezinta o preocupare constanta a viitoarelor mamici. Aflam ce alimente trebuie sa consumam pentru a nu adauga foarte multe kilograme in sarcina, dar si pentru a reveni usor la greutatea initiala dupa nastere.

Examinarea ecografica la copii

- Astazi combatem inca un mit, de aceasta data cel legat de pericolul examinarii ecografice la copii. Cum pregatim copilul fizic, dar si emotional de ecografie, aflam in continuare.

Alergia declansata de expunerea la mucegai

Invitata Corina Rotaru, medic pneumolog-alergolog ne povesteste despre riscul de a face alergii la mucegai.

Despre ce ne spun petele de pe unghii?

- Petele pe unghii in popor se numesc noite si cica ar prezice ca iti vei cumpara ceva nou. Sa vedem, este adevarat sau nu?

Interventie in premiera!

-In cadrul Institutului de Medicina Urgenta a fost implementata in premiera o interventie pentru tratarea paraliziei faciale cu folosirea tehnologiilor digitale. Afla cum arata prima pacienta supusa unei astfel de operatii.

Reteta de cocktail Blue Hawaii

- Barmenul Artiom Sobetchi revine cu o reteta simpla si colorata de coktail. Vezi reteta in reportaj.

Articole din aceeasi categorie