23.12.2021
Impresionant! O bunica si-a nascut propriul nepot. I-a oferit fetei sale cadoul vietii

Alice Hohenhaus s-a luptat cu leucemia in copilarie. Tratamentul epuizant cu radiatii a lasat-o cu tesut cicatricial daunator si nu a putut ramane insarcinata in mod natural. Insa, Theresa Hohenhaus, mama acesteia a ajutat-o sa devina mama, si-a nascut propriul nepot.

La varsta de 20 de ani, Alice a inceput prima runda de tratament FIV cu un donator. La 23 de ani a ramas insarcinata, pierzand, din pacate, copilul la 15 saptamani. Suferind o hemoragie majora dupa ce si-a pierdut copilul, a aflat cel mai rau cosmar al ei, ca nu va putea niciodata sa nasca un copil. Asatfel, aceasta si-ar putea pune propria viata in pericol nascand un copil si a fost sfatuita sa foloseasca o surogata.

Atunci a intervenit mama sa, Theresa. La inceput, Alice a spus „nu, nu poti”, dar mama ei a insistat, asa ca au decis sa incerce.

Theresa a stiut ca este insarcinata imediat, avand un fel de greata matinala instantanee, ceva ce a avut si la cele 5 sarcini proprii.

In timpul sarcinii, Alice a mers la fiecare intalnire si a facut scanari cu mama ei. Si-ar fi dorit sa fie ea, dar aceasta a fost singura modalitate prin care a putut sa aiba un copil al ei.

Articole din aceeasi categorie