14.12.2022
La 75 de ani arata si se simte ca la 50! Afla povestea Nadejdei, femeia care motiveaza prin stilul de viata si alimentatie, sambata la iSanatate - VIDEO

La 75 de ani, se simte ca la 50, practica cele mai dificile exercitii de yoga, inoata si merge cu bicicleta. Afla povestea Nadejdei, o femeia care motiveaza prin stilul ei de miscare, alimentatie, dar si gandire.

Sambata la iSanatate:

De unde provin cele mai multe toxine?

Nutritionista Olga Odobescu ne spune cum sa evitam toxinele din jurul nostru.

La 75 de ani, arata si se simte ca la 50

- La 75 de ani, se simte ca la 50, practica cele mai dificile exercitii de yoga, inoata si merge cu bicicleta. Afla povestea Nadejdei, o doamna care motiveaza prin stilul ei de miscare, alimentatie, dar si gandire.

Alege produse organice pentru frumusete

- Produsele cosmetice organice sunt perfecte pentru cei care isi doresc sa minimalizeze toxinele si ingredientele chimice din viata lor. Aflam mai multe despre o procedura de hidratarea a parului cu produse naturale.

De ce este important sa consumam produse organice?

- Tatiana Sterea ne spune care este avantajul produselor bio.

Semintele de in combat constipatia

- Aflam o reteta sanatoasa, perfecta pentru mic dejun – terci din in.

Problema obezitatii la copii

- Problema kilogramelor in plus in randul copiilor si adolescentilor a devenit una foarte actuala in ultimii ani, iar medicii bat alarma intrucat obezitatea infantila este considerata una dintre cele mai serioase probleme de sanatate publica.

Articole din aceeasi categorie