24.03.2022
Mainile sale au realizat cu succes operatii unice in lume! Afla povestea impresionanta a chirurgului cardiovascular, Aureliu Batrinac care a salvat peste 3 mii de inimi, sambata la iSanatate - VIDEO

Timp de 33 de ani a salvat peste 3000 de inimi! Mainile sale au realizat cu succes operatii unice in lume, iar astazi imparte si altor medici experienta dobandita in anii de munca din mai multe tari. Afla povestea chirurgului cardiovascular Aureliu Batrinac, sambata la iSanatate.

Sambata, la iSanatate:

A salvat peste 3000 de inimi!

- Timp de 33 de ani a salvat peste 3000 de inimi! Mainile sale au realizat cu succes operatii unice in lume, iar astazi imparte si altor medici experienta dobandita in anii de munca din mai multe tari. Este povestea chirurgului cardiovascular Aureliu Batrinac.

Reguli pentru o nutritie corecta

- Nutritionista Anastasia Silivestru ne spune care sunt cele mai importante reguli, pentru o alimentatie ca la carte, de ce avem deficite de anumite vitamine si care este diferenta dintre proteinele animale de cele vegetale.

Marineaza corect carnea, pentru o asimilare mai buna

- Probabil majoritatea stiu ca marinarea carnii are scopul de a face friptura mai frageda si aromata. Mai putini stiu insa ca proteina din carnea marinata se absoarbe mai bine de catre sistemul digestiv. Colega mea, Olesea Cechir, impreuna cu nutritionista Anastasia Silivestru iti propun 3 retete de marinade pentru diferite tipuri de carne.

Totul despre tuberculoza

- Considerata o boala a saraciei, tuberculoza este o afectiune contagioasa, potential fatala daca este netratata. In contextul Zilei Mondiale a luptei impotriva tuberculozei, marcate pe 24 martie, urmarim un reportaj informativ despre aceasta patologie.

Blondies din naut – gustos si sanatos

- Toata lumea stie despre cunoscutul chec brownie, insa stiai ca exista si varianta de blondie? Tatiana Sterea iti propune o reteta inedita, sanatoasa si foarte simplu de preparat – blondies din naut.

Tratamentul acneei cu IPL

- De curand, pe piata si-a facut aparitia o procedura foarte eficienta si cel mai important, lipsita de durere -tratamentul acneei cu IPL. IPL este o lumina intens pulsata care ataca glandele sebacee hiperactive, distruge bacteriile, reduce inflamatia si ajuta la vindecarea pielii prin producerea de colagen.

De 26 ani, in sala de operatii

- Pacientii cel mai probabil nu le memoreaza chipul, dar de cunostintele si abilitatile lor depinde succesul unei interventii chirurgicale. Vorbim despre asistentele medicale de operatie. Aceasta specialitate este asociata cu o responsabilitate uriasa, prin urmare necesita multa stabilitate emotionala si rezistenta fizica deoarece interventiile chirurgicale pot dura uneori si 10-12 ore. Urmarim povestea Alionei Mocanu, asistenta medicala de operatie cu 26 de ani experienta in spate.

Tehnica de corectie a fetei prin make-up

- In cazul in care iti doresti niste trasaturi ale fetei mai accentuate, conturarea fetei prin machiaj poate face minuni! Tehnica profesionala de corectie poate fi utila tuturor femeilor care lupta cu tonul neuniform al pielii. Cunoastem cum reusim sa sculptam fata intr-un mod corect, de la make-up artist.

Articole din aceeasi categorie