19.10.2020
Medicii stomatologi Andrei Fanea si Iulian Ghetiu ne povestesc cum sa-ti restabilesti dantura, in doar o saptamana

Tehnologiile medicale au evoluat enorm si acum e posibil sa iti faci o dantura absolut noua, de la zero! Aflam totul despre reabilitarea completa a danturii, o procedura complicata, dar foarte necesara pentru multi.

Citeste si :  Emisiunea iSanatate cu Vlada Mardari, din 17.10.2020

Invitati in platoul emisiunii iSanatate, medicii Andrei Fanea, Iulian Ghetiu au povestit, pe larg despre procedura reabilitarii danturii, in ce consta aceasta.

Andrei Fanea, medic stomatolog-chirurg: „O efectuam deja de mai multi ani. Este predestinata, indiferent de varsta, tuturor pacientilor care deja nu mai au o dantura sau a celor pacienti care au o dantura in faza terminala, lucrari vechi, care deja mai pot fi restabilite.”

Iulian Ghetiu , medic stomatolog-protetician: „Stomatologia este un domeniu care, in ultimul timp, a evoluat foarte mult, pentru ca aici sunt bani. De aceasta lumea spune ca e scump la medic, pentru ca banii care sunt acolo nu sunt ai medicului toti. Sunt o gramada de bani care se dau pe aparate, pe medicamente, pe preparate. Acesti bani merg mai departe pe cercetari.”

Despre cum decurge procesul de reabilitare totala, medicul stomatolog-protetician, Iulian Ghetiu a spus: „Se colecteaza toate datele. Avem un protocol al nostru, a clinicii. Consultam pacientul, facem o planificare. Planificarea se bazeaza pe video, poze si radiografii. Noi din start ii putem arata pacientului ce dinti va avea, daca ii place forma, lungimea. Avem forma arcadei, avem acesti dinti in format digital, dupa asta mergem cu pozitia implantelor.”

Pentru a nu ajunge la atfel de proceduri extreme, medicul stomatolog-chirurg, Andrei Fanea recomanda: „Responsabilitatea. Vizita periodica la medic, un mod sanatos de viata si grija de cei dragi.”

Pentru a afla mai multe despre sanatatea corpului tau si despre nutritie, urmareste emisiunea iSanatate pe PRO TV, unde Vlada Mardari aduce cei mai buni specialisti care stiu totul din domeniul sanatatii.

Citeste si :  Medicul pediatru, Cristina Burlac-Pasat, ne spune cum putem monitoriza copilul, care sunt primele semne ca exista o problema, dar si cum putem avea grija de imunitatea celor mici. Totodata, aflam cat de mult le dauneaza copiilor mastile pentru protectie

Sursa foto: iSanatate

Articole din aceeasi categorie