01.12.2022
Ordine in casa, inseamna ordine in minte! Specialiste in organizarea spatiului ne sugereaza cum putem aranja lucrurile in casa astfel incat sa avem o stare mai buna de spirit, sambata la iSanatate - VIDEO

Invitate in cadrul emisiunii iSanatate, Stela si Elena, specialiste in organizarea spatiului, ne sugereaza cum putem aranja lucrurile in casa astfel incat sa avem mai mult loc liber si o stare mai buna de spirit.

Sambata, la iSanatate:

Cum organizam corect lucrurile din casa?

- Ordine in casa inseamna ordine in minte! Stela si Elena, specialiste in organizarea spatiului, ne sugereaza cum putem aranja lucrurile in casa astfel incat sa avem mai mult loc liber si o stare mai buna de spirit.

Invata-ti copilul sa-si aranjeze singur lucrurile in dulap

- Pentru a preveni dezordinea permanenta din camera copiilor, organizarea corecta este solutia potrivita. Un spatiu corect aranjat il va ajuta pe cel mic sa fie independent si sa-si puna lucrurile la loc, dar si sa le gaseasca usor atunci cand are nevoie.

O noua metoda de diagnostic a cancerului gastric

- Inventie in domeniul medicinei in Republica Moldova! Un grup de medici din cadrul Spitalului Ministerului Sanatatii au descoperit o metoda simpla de diagnosticare a cancerului gastric in stadii precoce.

Reteta de dovleac cu branza si nuci

- Reporterul iSanatate, Olesea Cechir, iti sugereaza o reteta sanatoasa si colorata de dovleac gratinat cu branza si nuci.

Alexandru Romanov – povestea unui luptator

- Luptele si anume artele martiale mixte i-au cucerit inima din copilarie si, cu timpul, acest hobby a devenit o adevarata profesie, pe care o indeplineste cu mare placere. Afla povestea luptatorului moldovean Alexandru Romanov.

Bolile inimii, pe intelesul tuturor

- La nivel mondial, afectiunile inimii raman a fi principala cauza de deces. Afla cum se manifesta si cum pot fi prevenite patologiile cardiovasculare.

Articole din aceeasi categorie