10.11.2022
Victoria Rosca, alias Zambarele, s-a apucat de sport! Vezi cum se simte actrita si ce rezultate a reusit sa obtina, sambata la iSanatate - VIDEO

Victoria Rosca este mai motivata ca niciodata.Actrita s-a apucat de sport si vrea sa dea kilogramele jos. Cunoastem cum se simte si ce rezultate a reusit sa obtina, sambata la emisiunea iSanatate.

Sambata, la iSanatate:

La ce varsta sunt copiii pregatiti sa aiba grija de un animal?

- Medicul veterinar Artiom Sevcenco ne spune cum sa avem corect grija de animalele de companie si care sunt patrupedele potrivite pentru o familie, in functie de varsta copiilor.

Ce analize parazitologice putem efectua?

- Afla ce analize sunt necesare pentru diagnosticul parazitilor si ce putem face pentru un rezultat cat mai exact al investigatiilor. 

Retreaturi in India - pentru sanatatea intregului organism

- Elena Dodon, specialist in sanatate holistica, organizeaza retreaturi in India, cu scop pentru imbunatatirea sanatatii, detoxifiere si echilibrare a intregului organism. 

Cum pastram corect produsele in frigider?

- Chiar daca obisnuim cu totii sa asezam mancarea “acolo unde se poate”, specialistii recomanda o serie de masuri pentru depozitarea in siguranta a alimentelor. Nutritionista Maria- Victoria Racu vine cu cateva reguli de care sa tii cont, pentru a pastra mult mai eficient alimentele in frigider.

Victoria Rosca, motivata sa dea jos kilogramele in plus

- Victoria Rosca s-a apucat de sport! Actrita simtea ca are nevoie de o schimbare si de un mod de viata mai activ. Cunoastem cum se simte si ce rezultate a reusit sa obtina.

Proceduri pentru toamna

- Frumusetea nu tine cont de anotimpuri. Totusi, diferenta de temperatura dintre sezoane poate afecta aspectul tenului nostru. Aflam ce proceduri recomanda specialistii pentru aceasta perioada.

Articole din aceeasi categorie