26.05.2022
Vine vacanta si nu stii cu ce activitati sa-l ocupi pe copilul tau? Mama a opt copii, Marina Carnat este cea care iti vine in ajutor cu sfaturi, sambata la iSanatate - VIDEO

Mamica a 8 copii, dintre care 5 sunt scolari, Marina Carnat vine cu recomandari pentru parintii care nu mai stiu ce activitati sa inventeze pentru cei mici.

Sambata, la iSanatate:

Idei de activitati cu cei mici

- Mamica a 8 copii, dintre care 5 sunt scolari, Marina Carnat vine cu recomandari pentru parintii care nu mai stiu ce activitati sa inventeze pentru cei mici.

Desert delicios si sanatos pentru copii

- Tarta cu crema de lamaie si fructe este un desert delicios, sanatos si se prepara intr-un timp relativ scurt. Cei mici il vor aprecia cu siguranta! 

LPG – procedura care te transforma

- Remodelarea LPG a produs o adevarata revolutie in estetica corporala si faciala. Tratamentul elimina grasimea, trateaza celulita si ofera pielii fermitatea plina de tinerete pe care ti-o doresti.

Cum ajungi la cea mai buna forma fizica?

- Aflam totul despre pregatirea corecta a siluetei inaintea sezonului estival si a vacantelor, de la specialista in remodelare corporala Maria Vlad.

Procedura Stratosphere – pentru o silueta fara cusur

- Procedura de remodelare corporala Stratosphere este o tehnica non-agresiva care si-a demonstrat stiintific eficacitatea, redand fermitate pielii si ameliorand considerabil celulita.

Alergia la polenul mesteacanului

- Mesteacanul este unul dintre arborii care provoaca cele mai multe alergii. In luna mai, acest copac produce cantitati enorme de polen si apar astfel simptome deranjante pentru persoanele sensibile la polenul mesteacanului. Alergologul ne spune mai multe la acest subiect.

Vitamina B12 – esentiala pentru sanatate

- Datorita functiei sale in formarea celulara si metabolismul lipidelor, vitamina B12 joaca un rol important pentru sistemul nervos si nu numai. Persoanele vegane sunt cele mai susceptibile la dezvoltarea deficitului de vitamina B12. Aflam cum il putem diagnostica.

Articole din aceeasi categorie