02.12.2022
Delicios si sanatos! Uimeste-i pe cei dragi cu o reteta de dovleac gratinat cu branza roquefort si nuci - VIDEO

In reportaj afla o reteta sanatoasa si colorata de dovleac gratinat cu branza si nuci.

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „Buna. Va provoc sa incercam o reteta foarte interesanta pentru ca la final vom obtine o combinatie foarte ingenioasa de gusturi si desigur o reteta sanatoasa pentru ca are la baza doar ingrediente naturale. Componentul de baza al reteti noastre va fi dovleacul, un produs de sezon care contine extrem de multe vitamine, minerale, antioxidanti. Hai sa trecem la treaba spun eu si sa vedem ce va iesi pe final.” 

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „Pentru reteta vom avea nevoie de dovleac, parmezan, 2 oua, putina branza roquefort, niste nuci, cativa catei de usturoi, unt, sare si piper si atat.” 

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „Initial vom taia dovleacul in bucatele mici sau medii, dupa care il vom cali putin intr-o tigaie preincalzita in care am topit putin unt.” 

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „Nu este neaparat sa taiem bucatele ideale, cum se primeste, asa se primeste.” 

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „Dupa ce am calit dovleacul nostru o sa trecem la urmatoarea etapa si anume vom bate cele 2 oua in care vom adauga 2 catei de usturoi pisati, parmezanul ras, sare si piper.” 

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „Vom pune dovleacul calit peste amestecul nostru.” 

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „Si amestecam atent.” 

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „In continuare tapetam tava noastra cu unt.” 

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „Punem amestecul nostru in tava tapetata cu unt, dupa care vom marunti cateva nuci si cateva felii de branza roquefort.”

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „Reteta noastra este gata. A ramas doar sa o dam la cuptor si sa o savuram.” 

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „Dovleacul gratinat cu branza si nuci este gata. Sa stiti ca aici in odaie este un miros extraordinar. Si hai sa il incercam.”

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „In final am obtinut o combinatie foarte indrazneata de gusturi. Va provoc sa incercati si voi aceasta reteta. Pofta buna si pana data viitoare.”

Articole din aceeasi categorie