17.04.2021
Vezi cat de bine joaca tenis bloggerita Tatiana Koberidze. "Dezvolta bine coordonarea si gandirea" - VIDEO

Gateste, danseaza pe Tik Tok si duce un mod sanatos. Vezi reportajul iSanatate cum bloggerita Tatiana Koberidze joaca tenis.

Tatiana KOBERIDZE, BLOGGER: “ Salut! Ma numesc Tatiana Koberidze. Sunt blogger, imi place foarte mult sportul, am incercat diverse tipuri de sport, iar in aceasta perioada ador tenisul. La moment, din cauza lipsei de timp ma ocup o data in saptamana. Anterior, o faceam mai des, de doua ori pe saptamana.”

Nichita GLUHOI, ANTRENOR:“Tenisul are multe beneficii, dezvolta foarte bine coordonarea si gandirea. Sunt implicate atat partea de sus a corpului, cat si cea de jos, adica lucreaza tot corpul si se ard foarte multe calorii in timpul antrenamentului.”

Tatiana KOBERIDZE, BLOGGER:„ Mie imi place tenisul pentru ca pune la treaba nu doar corpul, dar si creierul. Timp de o ora te odihnesti doar un minut, bei apa si continui sa joci si in acelas timp parca nici nu obosesti. La sfarsit de antrenament ma uit la mine si sunt toata transpirata, sunt toata rosie si inteleg cate calorii ard la un antrenament. Cu toate astea, am multa energie si pot sa joc continuu.”

Nichita GLUHOI, ANTRENOR: „Antrenamentul dureaza o ora. Daca antrenamentul este intensiv, poti arde aproximativ 700 de calorii. 

Nichita GLUHOI, ANTRENOR:„Recomand acest sport tuturor, indiferent de varsta. Eu am lucrat in Europa. Acolo chiar se organizau competitii cu persoane in varsta de 90 de ani, care joaca tenis. Doar in cazul in care au fost unele traume grave legate de coloana vertebrala sau de picioare, ai putea incepe sa te antrenezi, doar ca foarte atent. In general, tenisul nu este un sport traumatizant. “

Tatiana KOBERIDZE, BLOGGER:“Eu joc la nivel de amator, doar pentru mine. Scopul meu nu e sa merg la diverse campionate. Mie imi place cum imi influenteaza tenisul constiinta si corpul. Depun efort sa ma alimentez corect, nu depasesc norma calorica timp de 24 de ore. Multi ma intreba care este secretul, ca sunt mereu in forma, chiar daca imi pot permite sa mananc un burgher, pizza, ecler sau napoleon. Pur si simplu eu nu depasesc norma calorica si incerc sa am deficit caloric. “

Tatiana KOBERIDZE, BLOGGER:“Un sfat pentru fete: daca va doriti sa ardeti calorii si sa slabiti in timp recort, atunci tenisul este cea mai potrivita activitate. “

Articole din aceeasi categorie