24.04.2022
Accentueaza-ti frumusetea si opteaza pentru o stilizare a genelor si sprancenelor. Ce spune dermopigmentistul Delia Deli: „O femeie care isi doreste sa arate foarte natural, mai ales dimineata, cand se trezeste, inainte sa-si aplice machiajul, poate apela la proceduri de micropigmentare.” - VIDEO

Orice femeie tinde sa-si puna in evidenta propria frumusete. Din fericire, din ce in ce mai multe doamne opteaza pentru proceduri care sa le faca sa arate bine, in mod natural. Una de acest fel este stilizarea genelor si a sprancenelor prin vopsirea acestora.

Delia DELI, DERMOPIGMENTIST: “Nu este un trend nou. Fac aceste proceduri lunar la foarte multe femei care-si doresc un efect natural. Nu este henna, nu este microtatuaj, este doar vopsire bio, care nu distruge firul de par.”

Pentru vopsirea genelor si a sprancenelor se foloseste o vopsea speciala, care nu este nociva pentru piele sau par. Astfel, procedura are putine contraindicatii si poate fi facuta pe o perioada indelungata.

Delia DELI, DERMOPIGMENTIST: “Nu lucreaza cu oxidant, pentru ca oxidantul subtiaza firul de par si il arde. Acest efect care il folosim lunar, sau la o luna jumatate, ne ajuta sa ne simtim bine nemachiate. Mai ales in cazul fetelor cu genele lungi, cu ajutorul vopsirii, ele par mai negre, mai pufoase si mai bogate.”

Femeile care opteaza pentru aceasta procedura se vor simti mai increzatoare, cu o privire mai accentuata.

Care sunt persoanele mai predispuse spre anemie si deficitul Vitaminei B 12. Afla de la medicul hematolog, Sanda Buruiana: „Calitatea vietii pacientului scade mai mult din cauza hipoxiei, nivelului redus de hemoglobina.” - VIDEO

Delia DELI, DERMOPIGMENTIST: “Acest efect nu lungeste genele, este doar vopsirea lor, le inegrim.”

Procedura nu este dureroasa si dureaza in jur de 15 minute.

Delia DELI, DERMOPIGMENTIST: “Se degreseaza pielea, se penseaza cu acuratete, apoi se aplica vopseaua. La final ele sunt mai luminoase, mai intense la culoare si firul pare mai hidratat. In cazul genelor, privirea se accentueaza.”

Pentru Sofia, care are ochi albastri si gene lungi, tehnica de vopsire a genelor si sprancenelor i-a adus un plus de intensitate privirii.

Sofia VASILICA, CLIENTA: „In cazul meu, aceasta procedura este binevenita. N-am simtit disconfort, a fost relaxant, o placere.”

Femeile care isi doresc sa mai scurteze din timpul petrecut dimineata in fata oglinzii, pot opta pentru procedurile de micropigmentare a sprancenelor, ochilor sau buzelor. Astfel, au posibilitatea sa arate de parca au un machiaj usor si natural.

Scapa de celulita cu ajutorul masajului trasdermic! Ce spune Diana Ballerini dupa ce a incercat acaesta procedura: „Senzatiile sunt placute, nu dureroase..” - VIDEO

Delia DELI, DERMOPIGMENTIST: „O femeie care isi doreste sa arate foarte natural, mai ales dimineata, cand se trezeste, inainte sa-si aplice machiajul, poate apela la proceduri de micropigmentare care se efectueaza foarte natural.”

Pana la urma, un specialist bun te va ghida si iti va sugera cele mai potrivite proceduri, care sa-ti puna frumusetea naturala in valoare, fara a exagera.

Delia DELI, DERMOPIGMENTIST: „Eu va sugerez sa va consultati foarte bine cu specialistul in micropigmentare, asta este fata noastra si aici nu este loc de greseli.”

Articole din aceeasi categorie