22.02.2022
HIFU sau chirurgia fara bisturiu. Afla de la Cristina Cotruta, dermato-cosmetolog ce zone pot fi tratate cu rezultate obtinute doar dintr-o sedinta sau doua

High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) este ultima tehnologie dovedita clinic pentru lifting facial si imbunatatirea aspectului liniilor fetei si ridurilor.

„Acest tratament are o popularitate crescinda datorita rezultatelor uimitoare ce pot fi obtinute doar dintr-o sedinta sau doua. Cu HIFU se obtin rezultate pe care inainte puteau fi obtinute doar cu ajutorul chirurgiei”, scrie Cristina Cotruta intr-o postare pe pagina sa de Instagram.

Ce zone pot fi tratate cu HIFU? 

- lifting al sprancenelor si pleoapei superioare;

- reducerea barbiei duble prin tensionarea pielii;

- imbunatatirea aspectului ridurilor periorbitale (ochi);

- reconturarea liniei mandibulare;

- tratarea ridurilor la nivelul comisurilor bucale;

- tratarea ridurilor la nivelul gatului;

- diminuarea santurilor naso-labiale si ridurilor;

- reducerea dimensiunii porilor;

- tratamentul cicatricilor post-acneice.

„Acest tratament are o popularitate crescanda datorita rezultatelor uimitoare ce pot fi obtinute doar dintr-o sedinta sau doua. Cu HIFU se obtin rezultate pe care inainte puteau fi obtinute doar cu ajutorul chirurgiei.

HIFU aduce pielii si tesuturilor de sub piele direct energia caldurii si aceasta poate stimula si reinnoi colagenul natural al pielii, imbunatatindu-i textura si reducand semnele imbatranirii.

O procedura a fetei si a gatului dureaza de obicei 60-90 minute. Dupa efectuarea procedurii va puteti relua activitatile normale, fara a fi nevoie sa urmati masuri speciale post-tratament,” a mai scris dermato-cosmetologul.

Ce gatim azi? Supa crema de rosii - un adevarat deliciu! Sabina Rusnac, food bloggerita ne invata cum sa o pregatim acasa - VIDEO

Articole din aceeasi categorie