22.02.2022
Ce gatim azi? Supa crema de rosii - un adevarat deliciu! Sabina Rusnac, food bloggerita ne invata cum sa o pregatim acasa - VIDEO

Supele-crema de legume sunt un adevarat deliciu, preparate sanatoase, satioase si foarte usor de gatit. Afla mai multe intr-un reportaj marca iSanatate.

„Supele-crema de legume sunt disponibile in atat de multe variante, incat este imposibil sa nu gasesti macar una pe placul tau. In bucataria noastra astazi este food bloggerita Sabina Rusnac, care ne va invata cum sa pregatim acasa o supa crema de rosii,”a spus specialistul medical, Cristina Gonta.

„Buna Cristina. Intr-adevar supele crema de rosii sunt foarte benefice, mai ales cand sunt le pregatim in plin sezon din rosii proaspete,” a spus Sabina Rusnac, food bloggerita.

Pentru a afla mai multa informatie despre prepararea acestei supe-crema de legume, urmareste emisiunea iSanatate, la ora 11:00, doar la PRO TV!

Imunoterapia alergen specifica - capabila sa modifice cursul natural al bolii. In ce consta tratamentul, afla de la Olesea Nicu, pediatru-alergolog

Articole din aceeasi categorie