13.11.2022
S-a dus soarele, mergem la cosmetolog! Afla secretele pentru o piele ingrijita in perioada de toamna, de la cosmetologul, Iulia Badarau - VIDEO

Frumusetea nu tine cont de anotimpuri. Totusi, diferenta de temperatura dintre sezoane poate afecta aspectul tenului nostru. Proceduri recomandate de cosmetologi si alte secrete pentru o piele bine ingrijita in perioada de toamna, afla intr-un reportaj marca iSanatate.

Cea mai buna perioada in care iti poti face un peeling de regenerare este toamna, atunci cand soarele mai pierde din intensitate.

Iulia BADARAU, COSMETOLOG: „Facem un peeling de regenerare si masaj facial. Pentru acest tip de ten facem tratamente de intretinere.. exfoliem pielea. Polifenolii sunt benefici pentru tonifierea pielii.” 

Fii atent la alunitele de corpul tau! Acestea trebuie examinate si inlaturate la necesitate. Afla totul despre electrocauterizare, de la Diana Eftodii, medic dermato-oncolog - VIDEO

„Putem efectua procedura o data in luna, daca e tratament efectuam 5 proceduri.”

Procedura poate fi combinata cu un masaj facial, benefic si pentru zona decolteului.

„Masajul facial e benefic in orice perioada a a anului si pentru toate tipurile de ten.. se combina cu orice procedura.”

Iulia BADARAU, COSMETOLOG:„Toamna este unul dintre cele mai bune anotimpuri pentru piele. Septembrie este cea mai bogata luna in vitamine.. struguri, nuci, nutritia vine din interior.”

Este mereu in stare de alerta: nopti nedormite, nou-nascuti si mamici! Vezi cum arata o zi a medicului ginecolog, Natalia Raiu: „In cazul in care vrei sa faci un lucru bun, atunci trebuie sa jertfesti cu altceva” - VIDEO

Daca nu ai timp pentru a merge la un cosmetolog, exfolierea tenului poate fi facuta si acasa. 

„Folosim saptamanal exfolierea pe baza de acizi, enzime.. in dependenta de ten.”

„ Atunci cand este vorba despre o curatare mai profunda, aceste proceduri se fac la salon. Secretul unei exfolieri reusite la domiciliu.. 10 zile.”

Exista si proceduri preferate de femei in sezonul rece, insa atentie la anumite aspecte.

„De obicei toamna, doamnele opteaza pentru lifting.”

„In cazul in care tendintele spun.. nu sunt potrivite pentru toate tipurile de ten. / Unele femei au asteptat toamna pentru micronideling cu micro ace, necesita o perioada mai rece.” 

Nu uitam nici de rutina de ingrijire a tenului. 

„Tendintele spun una, dar varsta si pielea persoanei, nu optam pentru tendinte. Demachiem pielea.. noaptea.”

„Dimineata spalam fata, stergem cu tonic si optam pentru crema hidratanta apoasa, vitamina E. Produsele de nutritie le lasam pentru toamna tarzie.”

Articole din aceeasi categorie