12.11.2021
Diagnosticata cu diabet la varsta de 7 ani. Povestea Cristinei Postolachi care nu te lasa indiferent: „Au spus din start ca este diabet de tip 1 si imediat, la primul rezultat, m-au pus pe insulina” - VIDEO

Cristina Postolachi, diagnosticata cu diabet la varsta de 7 ani a fost invitat in cadrul emisiunii iSanatate, unde a vorbit despre dublu transplant de pancreas si rinichi de care a avut parte.

Cristina Postolachi a povestit ca din start i s-a spus ca are diabet de tip 1 si imediat, la primul rezultat, au pus-o pe insulina.

„Nu pot sa ma plang pe destinul meu, chiar daca, pe alocuri, nu a fost usor. Am zis ca: eu cand o sa cresc mare, o sa merg in Statele Unite ale Americii si o sa ma fac sanatoasa,” spune Cristina.

Aceasta isi doreste sa fie prima si ultima in neamul sau cu aceasta boala.

„Dumnezeu mi-a fost prieten si calauza in drumul meu si m-a ajutat sa dau peste oamenii care trebuie. Am trait cu diabet acasa, dar nu am avut educatia ce inseamna cu adevarat diabetul si cum sa traiesc cu el. N-o sa uit niciodata acea voce duioasa de barbat care mi-a spus „Vino cat mai rapid la noi, caci avem donator pentru tine,” a mai adaugat femeia.

Eroina spune ca a avut doua alegeri: sa moara sau sa traiasca, si ea a ales sa traiasca.

„Ma deranjeaza cand vad persoanele sanatoase ca nu au grija absolut deloc de sanatatea lor. Sa ajungi intr-un chin al diabetului zaharat e groaznic. Sunt momente cand chiar nu mai vrei sa traiesti, pentru ca e foarte dureros, nu doar fizic, dar si psihic”, mai spune eroina.

Totodata, ea a adaugat ca sportul e foarte important pentru orice persoana, dar in special pentru oamenii cu diabet.

La ce pericol te expui daca iei anticoagulante fara recomandarea medicului. Semnele prezentei unui cheag de sange in corp

Articole din aceeasi categorie