22.01.2022
Siguranta pacientului intr-un spital acreditat. Elena Mornealo, manager calitate: „Spitalul a obtinut recent a treia oara titlul de spital acreditat JCI – Join Commission International” - VIDEO

Elena Mornealo, manager calitate de la Medpark a fost invitata in cadrul emisiunii iSanatate, unde a vorbit despre importanta de a fi spital acreditat JCI – Join Commission International.

„Spitalul Medpark a obtinut recent a treia oara titlul de spital acreditat JCI – Join Commission International,” a spus managerul de calitate Medpark.

Prin urmare, evaluarea implica intervievarea personalului si a pacientilor, monitorizarea proceselor de ingrijire medicala si analiza documentatiei medicale.

„Perioada de pregatire pentru acest examen este un excelent team building. Un pacient care viziteaza spitalul acreditat de catre JCI simte ca este plasat in centrul atentiei,” a mai adaugat aceasta.

Asadar, siguranta si calitatea sunt doi piloni de baza pe care sunt bazate standardele JCI.

„La nivel mondial, in jur de 900 de spitale detin acreditarea JCI. Stafful spitalului nostru constituie peste 500 de persoane,” mai spune Elena Mornealo.

Pentru a afla mai multe detalii despre certificatul de acreditare JCI – Join Commission International, urmareste video de mai sus.

Un sutien nepotrivit iti poate crea probleme la coloana vertebrala, cat si dereglari ale circuitului sangvin. Ludmila Chistruga, oncolog-mamolog, iti spune cum sa alegi lenjeria de corp potrivita: „Nu exista un model de sutien universal, potrivit pentru orice ocazie”

Articole din aceeasi categorie