22.01.2023
Care sunt avantajele si dezavantajele tratamentului cu laser pentru ten. Ce spune medicul dermatolog, Cezara Bolocan: „Daca un parinte a suferit de acnee, copilul are riscul de pana la 70% sa faca acnee” - VIDEO

Medicul dermatolog, Cezara Bolocan, a fost invitata in cadrul emisiunii iSanatate si a povestit despre toate avantajele, dar si riscurile tratamentului cu laser pentru ten.

Cezara BOLOCAN, MEDIC DERMATOLOG: Laserul solutioneaza petele hiperpigmentare, cicatricile post-acneice, post-chirurgicale dar si vergeturile. Exista lasere ablative si non-ablative, dam prevalenta celor non-ablative, pentru ca nu distrug epiderma.

Zoia Iliusina este specialista care stie cum poti sa-ti imbunatatesti calitatea vietii: „Medicina lifestyle ne permite sa nu asteptam dezvoltarea patologiilor, dar sa le prevenim si sa le tratam la timp” - VIDEO

Laserul non-ablativ este laserul maxim eficient si minim invaziv. Daca un parinte a suferit de acnee, copilul are riscul de pana la 70% sa faca acnee, daca ambii parinti – pana la 90%. Daca vorbim despre gradul 1-2 de acnee, dam preferinta acizilor fructiferi, cum ar fi acidul salicilic, mandelic sau glicolic”.

Articole din aceeasi categorie