20.01.2023
Zoia Iliusina este specialista care stie cum poti sa-ti imbunatatesti calitatea vietii: „Medicina lifestyle ne permite sa nu asteptam dezvoltarea patologiilor, dar sa le prevenim si sa le tratam la timp” - VIDEO

Este medic reanimatolog, anesteziolog, dar si nutritionist, cu o aprofundare in medicina preventiva, numita si lifestyle medicine. Aflam de la Zoia Iliusina cum putem sa imbunatatim considerabil calitatea vietii.

Zoia ILIUSINA, MEDIC NUTRITIONIST: Medicina lifestyle ne permite sa nu asteptam dezvoltarea patologiilor, dar sa le prevenim si sa le tratam la timp. Majoritatea patologiilor cronice, de la care decedeaza oamenii, pot fi prevenite, prin schimbarea stilului de viata. Totodata, nutritionista a mentionat ca ora adormirii trebuie sa fie pana la 23:00, iar ora trezirii pana la 7:00.

Risca sa ramana fara un picior, insa medicii l-au salvat, datorita unei metode noi de tratament, in care este inclusa terapia cu ozon. Afla povestea staretului Manastirii Saharna: „Rezultatul a fost uimitor” - VIDEO

Este important sa ne pregatim pentru somn si sa evitam gadgeturile macar cu o ora inainte de somn. Gasiti 30 minute zilnic pentru activitatile care va plac”.

Articole din aceeasi categorie