07.05.2022
Ce inseamna „nastere blanda” dar si „ora magica”? Jurnalista si mama a 3 copii, Anna Smolnitchi: „Nasterea nu este despre a scoate un copil din burta” - VIDEO

Are 3 copii si este pasionata de subiectul nasterii blande. Jurnalista Anna Smolnitchi, invitata in cadrul emisiunii iSanatate ne povesteste despre experientele sale si spune ce crede ca ajuta o femeie sa nasca mai usor.

Anna SMOLNITCHI, JURNALISTA: „Nasterea blanda este despre a oferi mamei si copilului respect, liniste, intimitate si acea ora magica dupa nastere.”

In apa copii devin mai inteligenti. Daca iti doresti ca copilul tau sa aiba o dezvoltare sanatoasa, sa depaseasca fobia de apa, trimite-l la inot. Ce spune antrenorul - VIDEO

Totodata, femeia afirma ca nnasterea nu este despre a scoate un copil din burta: „Nasterea este cel mai sacru eveniment la care putem fi martori sau pe care il putem trai.”

Ce tine de complicatiile la nastere, acestea apar din cauza fricii, spune jurnalista:„Nasterea este un proces hormonal, psiho-emotional si fiziologic.”

Pentru a afla mai multa informatie de la Anna Smolnitchi, urmareste video de mai sus.

Articole din aceeasi categorie