18.01.2022
Daca esti fumator sau daca ai avut probleme cu plamanii, spirometria te va ajuta sa vezi cat de sanatosi sunt plamanii tai. Afla sambata la iSanatate cum ne pregatim pentru acest test - VIDEO

Spirometria este un test simplu, care ajuta la diagnosticarea si monitorizarea anumitor afectiuni ale plamanilor, prin masurarea volumului de aer expirat. Cum ne pregatim pentru acest test, sambata la iSanatate.

Cum scapi de kilogramele in plus dupa sarbatori?

- Pe langa bucurie, intalniri cu cei dragi si distractie, sarbatorile vin, de obicei, la pachet si cu cateva kilograme in plus. Nu este cazul sa disperam insa, ne spun specialistii in nutritie. Cu putina disciplina si efort putem reveni intr-un timp relativ scurt la formele dorite.

JCI – lider mondial in acreditarea institutiilor medicale

- Joint Commission International este recunoscut drept liderul mondial in acreditarea instutiilor medicale, avand cele mai inalte exigente de calitate. Cu mandrie, putem spune ca Republica Moldova dispune de un spital care si-a reconfirmat pentru a 3-a oara statutul de unul din cele mai sigure spitale din lume, obtinand acreditarea JCI.

Ce implica acreditarea JCI?

- Elena Mornealo ne explica ce inseamna acreditarea JCI (Joint Commission International) si ce beneficii are aceasta pentru vizitatorii unei institutii medicale.

La doar 18 ani – campioana europeana la powerlifting!

- Are doar 18 ani, 10 luni de cand practica powerlifting-ul, dar deja a reusit de devina campioana europeana. Sunt performantele Mihaelei Ursuleac, care demonstreaza ca femeile pot fi la fel de puternice atunci cand vine vorba de ridicarea greutatilor, mai ales daca exista un scop bine definit si cel mai important, ambitie. Intreaga ei poveste, o aflam din reportaj.

Spirometria – pentru diagnosticarea afectiunilor pulmonare

- Spirometria este un test simplu, care ajuta la diagnosticarea si monitorizarea anumitor afectiuni ale plamanilor, prin masurarea volumului de aer expirat. Aflam din reportaj cum ne pregatim pentru acest test.

Katy Rain – despre modul ei de viata, alimentatie si sport

- Interpreta Katy Rain ne dezvaluie ca in trecut a fost lector universitar si a predat studentilor din anul intai la Universitatea de Stat de Medicina si Farmacie „Nicolae Testemitanu”.

Trenduri in hairstyle pentru 2022

- Daca esti tot timpul cu ochii pe tendinte, ei bine, acum a sosit momentul sa vorbim despre cele de frumusete. Si cum specialistii sunt cei care dau intotdeauna tonul, Andrei Cocieru, unul dintre cei mai cunoscuti hair-stylisti de la noi, anunta trendurile internationale in ingrijirea parului pentru 2022.

Fructele - importanta acestora dupa culori, le consumam intregi sau sub forma de suc, locale sau de import? Doina Braiescu, nutritionista: „Fructele prin continutul lor de fructoza, se incadreaza in categoria produselor care contin glucide simple”

Articole din aceeasi categorie