05.06.2022
Daca iti incepi ziua cu o cafea, atunci afla cum poti economisi avand un pahar de multipla folosinta: „E o investitie buna si prietenoasa cu mediul.” - VIDEO

Utilizarea paharelor reutilizabile atunci cand procuri bauturi calde iti poate economisi din resurse pentru ca multe localuri ofera o reducere considerabila atunci cand vii cu paharul tau. Olesea Cechir a facut un calcul estimativ. Detalii in reportaj. 

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „O cafea savurata pe drum la ore sau serviciu a devenit un ritual zilnic pentru multi dintre noi. Din pacate, acest obicei nu este ecologic din cauza paharelor de unica folosinta la care peretii interiori sunt acoperiti cu un strat din polipropilena. Pentru a recicla cartonul este nevoie de a-l scoate din acest invelis insa nimeni nu face acest lucru.”

Ce masuri poti lua pentru a avea grija de sanatatea tiroidei

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „Solutia ar fi paharele pentru cafea de multipla folosinta. Multe localuri ofera chiar 10 procente reducere din pretul cafelei daca vii cu paharul tau de acasa. Un cappuccino va rog!”

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „Daca am face un calcul estimativ, pe luna ai putea economisi 120 lei, iar timp de un an - aproximativ 1400 lei. E o investitie buna zic eu si prietenoasa cu mediul.”

Articole din aceeasi categorie