24.02.2022
Iti doresti sa scapi de „stelutele vasculare” de pe picioare? Tehnologia ClaCS vine in ajutorul tratamentului precoce al varicelor. Afla sambata, la iSanatate despre avantajele acestei metode moderne - VIDEO

Tehnologia CLaCS este o metoda moderna in flebologia estetica care permite sa scapi nu numai de reteaua vasculara pe picioare, ci si de venele mai mari, reticulare, care o hranesc. Combina tehnicile de indepartare cu laser, scleroterapia si crioterapia. Medicul chirurg ne demonstreaza tehnica de efectuare a procedurii si ne prezinta avantajele ei, in raport cu alte metode pentru tratamentul varicelor, afla sambata la iSanatate.

Traseul inteligent in magazin

- Te-ai gandit vreodata ca de traseul tau in magazin depinde cat de sanatos iti este cosul? Reporterul iSanatate, Olesea Cechir, a mers la market cu nutritionista Maria-Victoria Racu si iti spun si tie care ar trebui sa fie ordinea produselor pe care urmeaza sa le pui in cos.

Beneficiile antrenamentului de stretching

- Stretchingul are o multime de beneficii. Iti relaxeaza muschii, te destinde si iti ofera o stare de bine. Felicia Bostan iti spune totul despre antrenamentul de stretching.

Cauze si metode de tratament in insuficenta venoasa

- Medicul chirurg Artiom Covila ne spune totul despre insuficienta venoasa si tratamentul acesteia.

Tratamentul varicelor prin ablatie

- Una dintre cele mai frecvente afectiuni vasculare cu care se confrunta pacientii este dilatarea varicoasa a venelor superficiale ale membrelor inferioare. Acestea nu mai aduc niciun beneficiu organismului si au un aspect inestetic neplacut. In prezent, aceasta problema poate fi rezolvata cu ajutorul laserului endovascular, fara a lasa cicatrici si cu o recuperare rapida pentru pacient.

Pro sau contra analgeziei la nastere?

- Fiecare femeie isi doreste o nastere cat mai usoara si lipsita de durere. Analgezia epidurala poate fi un colac de salvare in acest sens. Dar, ca si orice alta metoda de interventie in medicina, aceasta are cateva potentiale riscuri.

Efectele fumatului asupra fatului

- Stiai ca o sesiune de narghilea care dureaza o ora si jumatate egaleaza cu un pachet fumat de tigari? Vedem din reportaj ce parere are medicul pneumolog despre utilizarea narghilelei la insarcinate si care sunt efectele asupra fatului.

Supa-crema din rosii, o reteta delicioasa!

- Pregatirea unei supe-crema dureaza, uneori, chiar si cateva minute, ceea ce o transforma intr-o optiune excelenta atunci cand nu ai timp sa gatesti ceva sanatos, dar mai complicat. Iar, daca ai nevoie de cateva idei la acest capitol, food bloggerita Sabina Rusnac vine cu reteta unei supe crema de rosii, pe care e musai sa o incerci si tu!

Secretele frumusetii Paulei Seling

- La 43 de ani, interpreta Paula Seling arata si se simte extraordinar! Artista a dezvaluit in cadrul emisiunii O Seara Perfecta care sunt trucurile si regulile care o ajuta sa aiba o sanatate de fier si un corp de invidiat.

Este necesar sa hranesti copilul daca acesta dupa mai multe ore la rand nu cere mancare? Evghenii Komarovsky, pediatru: „Nevoile fiziologice sunt realizate pe masura ce sunt primite fiziologic”

Articole din aceeasi categorie