22.12.2021
O poveste impresionanta de viata! Alexandru Cotici, neurochirurgul care a salvat viata antrenorului echipei de fotbal Manchester United, Sir Alex Ferguson, sambata la iSanatate - VIDEO

Afla povestea de succes a neurochirurgului Alexandru Cotici, originar din Republica Moldova, cel care a salvat viata antrenorului echipei de fotbal Manchester United – Sir Alex Ferguson, sambata la iSanatate.

Craciun Fericit!

- De Craciun pe stil nou, incepem cu un moment de dans care ne aduce o doza de zambet si dispozitie buna.

Olivier vegan – la fel de gustos, dar mai sanatos

- De Sarbatori, suntem obisnuiti sa avem pe masa cunoscuta salata olivier. De data asta, Tatiana Sterea iti propune o alternativa mai sanatoasa a acestei salate – olivier vegan, fara sunca, salam sau maioneza.

Sfaturi de la nutritionist pentru cina festiva

- Nutritionista Kristina Filipp ne da cateva sugestii care ne ajuta sa nu facem abuz de mancare si sa nu ne simtim rau a doua zi dupa Sarbatori.

Reteta de salata de la Valeria Turcan

- Food bloggerita Valeria Turcan iti prezinta o reteta de salata sanatoasa pe care o poti prepara pentru cina de Craciun.

Poveste impresionanta de viata

- Aflam povestea de succes a neurochirurgului Alexandru Cotici, originar din Republica Moldova, cel care a salvat viata antrenorului echipei de fotbal Manchester United – Sir Alex Ferguson.

Cristina Gonta, despre experienta sa din acest sezon

- Ai tot vazut-o in reportajele iSanatate, in discutii cu medicii, preparand retete sau la sala de sport. Ei bine, reporterul Cristina Gonta a venit in studio sa isi impartaseasca impresiile din acest sezon.

Sportul in sarcina face bine!

- Cristina Burdulescu este antrenoare de fitness si, fiind insarcinata, doreste sa promoveze miscarea in randul viitoarelor mame. Aflam cum e sa treci de la jurnalism, la antrenoare si nutritionista.

Make-up de Craciun

- De Craciun iti poti face un machiaj mai special, caci sarbatorile ne permit sa fim mai creativi si in ceea ce tine make-up. Afla cum sa stralucesti si sa arati bine in pozele festive.

Ce ne asteapta in Noul An?

- Vesti bune! Astrologul Corina Leonte ne spune ce prezic astrele pentru Noul An 2022.

Polipii de la nivelul colonului. Cauze si tipuri

Articole din aceeasi categorie