25.12.2021
Cum fara Olivier de sarbatori? Incearca o varianta a salatei clasice, dar care este mai sanatoasa. Vezi cum se prepara - VIDEO

De Sarbatori, suntem obisnuiti sa avem pe masa salata olivier. Ei bine, iti propun sa incerci o varianta mai sanatoasa si usoara – Olivier vegan. Afla mai multe dintr-un reportaj marca iSanatate.

Vlada MARDARI, PREZENTATOARE iSANATATE: „Astazi suntem in sarbatoarea de Craciun pe stil nou. Eu sunt in bucataria Tatianei Sterea, cunoscuta pentru retetele sanatoase pe care le face. Astazi vom gati o varianta alternativa pentru salata Olivier. Facem varianta vegana, fara sunca, fara salam, fara carne si fara maioneza. Vom avea o maioneza tot vegana.”

Tatiana STEREA, ANTREPRENOARE: „Pentru a prepara acest Olivier vegan vom avea neavoie de urmatoarele ingrediente:”

Ingrediente:

– 300 g de cartofi; 

– 150 g de morcov;

– 100 g de avocado;

– 100 g de castraveti marinati; 

– 100 g de mazare; 

– 100-120 g de maioneza vegana; 

– sare si piper negru dupa gust. 

Mod de preparare: 

Cartofii si morcovii se fierb, se curata si se taie cubulete. Castravetii marinati si avocado se taie cubulete, se adauga mazarea si se amesteca totul intr-un bol. Maioneza vegana se prepara din nuci caju, hidratate peste noapte, un pahar cu apa si fulgi de drojdie inactiva. Totul se pune in blender si se amesteca, pana se obtine o masa omogena.

Impresionant! O bunica si-a nascut propriul nepot. I-a oferit fetei sale cadoul vietii

Articole din aceeasi categorie