02.09.2022
Gatim impreuna cu Petru Chicu, la el acasa! Vezi ce are bucatarul in gradina sa, dar si ce bucate delicoase a gatit la gratar - VIDEO

Colegul nostru si bucatarul sef de la emisiunea “Gusturile se discuta” ne-a invitat la el acasa pentru a ne prezenta o reteta nepaimonenita de gratar. O vedeti in reportaj.

Suntem in vizita la Petru Chicu. Mare ne-a fost surprinderea cand am vazut ca Petru are o ditamai gradina in curte.

Petru CHICU, BUCATAR-SEF: „Nu chiar de toate, dar necesarul pe care avem nevoie zilnic sa il consumam il gasim in gradina. Hai sa facem o tura si sa strangem acele ingrediente pe care le vom gati astazi la gratar si vom arata cum va iesi pe final.”

Petru CHICU, BUCATAR-SEF: „Vom face legume, am pus porumbul, vom face peste, avem 2 costite de beouf. Este vita belgian, uite la culoare este ca carnita de purcel.”

Petru CHICU, BUCATAR-SEF: „Uite am vrut sa mentionez ca aceasta carne are nevoie de sare, piper si putin ulei ca sa nu sa se lipeasca de grila noastra, dar totodata uleiul ajuta la incalzirea concomitenta a suprafetei de carne. Ulterior vom trece si la pestele nostru. Bibanul de mare are nevoie de sare si de piper. La fel o sa stropesc cu ulei de masline pentru ca vreau ca pielea cand se va pune pe grilaare riscul sa se lipeasca .”

Petru CHICU, BUCATAR-SEF: „Masina noastra este pornita, are 200 de grade, acuma i-am dat la maxim.”

Petru CHICU, BUCATAR-SEF: „Uite ca s-a ridicat parul la peste. Cum arata? Dupa cum am zis pestele a prins o crusta aurie putin arsa, cum ador eu. Porumbul nostru se coace si el treptat si dovleceii ii vom schimba cu locul.”

Petru CHICU, BUCATAR-SEF: „Uite aici avem deja carnea coapta. Uite ce culoare are? Perfecta!”

Articole din aceeasi categorie