20.11.2022
Vrei sa incerci o reteta noua de bomboane? Nutritionista Diana Chistol si colega sa, Aliona Zolotariova iti arata cum poti sa pregatesti la tine acasa dulciuri vegane - VIDEO

Nutritionista Diana Chistol impreuna cu colega sa, Aliona Zolotariova, iti prezinta o reteta simpla de dulciuri vegane.

Diana CHISTOL, NUTRITIONISTA: „Salutare. Eu ma numesc Diana si alaturi de mine este Aliona si impreuna o sa pregatim pentru voi un desert super sanatos: bomboane pentru sarbatorile de iarna cu gust de scortisoara. Si haideti sa spunem ingredientele.”

Aliona ZOLOTARIOVA, TEHNOLOG: “Aici noi avem caju, cel mai important ingredient, apoi avem curmale ca sa putem sa formam bine bilutele. Aici noi avem nucusoara, scortisoara si cacao praf si ca mai bine sa tina masa avem ulei de cocos.” 

Diana CHISTOL, NUTRITIONISTA: „Deci haideti sa va aratam cat de rapid puteti sa faceti un desert sanatos, gustos si cel mai important este ca veti savura din plin acest desert.” 

Stiai ca ouale nu se depoziteaza in compartimentul destinat acestora in frigider? Afla de la nutritionista Maria-Victoria Racu cum se pastreaza corect produsele la frigider - VIDEO

Aliona ZOLOTARIOVA, TEHNOLOG: „Pentru inceput noi punem caju si il vom da prin blender.”

Diana CHISTOL, NUTRITIONISTA: „O sa blenduim caju pana avem o masa sub forma de faina.”

Diana CHISTOL, NUTRITIONISTA:„Pentru ca masa noastra sa fie mai usor de modelat vom folosi curmalele. Dupa curmale adaugam si celelelate condimente.”

Cauzele si tratamentul acneei! Boris Nedelciuc, dermatolog: „Cea mai importanta cauza in acnee este dezechilibrul hormonal, dezechilibrul intre androgeni si estrogeni” - VIDEO

Aliona ZOLOTARIOVA, TEHNOLOG: „Dupa ce am adaugat cate jumatate de lingurita de nucusoara, scortisoara si cacao praf vom adauga si o lingura de ulei de cocos. Dupa care o sa blenduim bine.” 

Diana CHISTOL, NUTRITIONISTA: „Din masa pe care am obtinut-o vom incepe sa facem bilutele si le tavalim cu multa dragoste prin nuca de cocos si apoi direct putem sa le consumam si sa ne bucuram de ele.” 

Diana CHISTOL, NUTRITIONISTA: „In felul acesta am obtinut un desert super sanatos, gustos si chiar foarte rapid. In doar 10 minute puteti sa va bucurati altfel.” 

Aliona ZOLOTARIOVA, TEHNOLOG: „Desertul l-am obtinut din ingrediente foarte usoare pe care le puteti gasi oriunde in magazin.” 

Diana CHISTOL, NUTRITIONISTA: „Si nu doar ca le puteti gasi rapid, dar sunt si sanatoase, grasimi sanatoase, acei carbohidrati sanatosi care doar va ajuta ca voi sa va simtiti bine si sa aveti multa multa energie. Savurati!”

Articole din aceeasi categorie