28.05.2022
Iti doresti sa ai o silueta fara cusur? Afla despre procedura Stratosphere de la Mihaela Enachi, specialist in remodelare corporala: „Inainte de procedura este binevenit sa nu bem cafea si sa nu mancam cu o ora inainte de procedura” - VIDEO

Procedura de remodelare corporala Stratosphere este o tehnica non-agresiva care si-a demonstrat stiintific eficacitatea, redand fermitate pielii si ameliorand considerabil celulita.

„Astazi incerc pentru prima data procedura Stratosphera, pentru remodelare corporala. Simt un masaj intens, placut, nu creeaza disconfort. In privinta rezultatelor, vom vedea mai tarziu care sunt acestea.”

Stratosphere este un aparataj de masaj pentru corectia figurii, diminuarea celulitei si intinerirea pielii, care te ajuta sa revii la formele pe care ti le doresti printr-o metoda non-agresiva.

Nutritionista, Diana Chistol si Vlada Mardari au gatit ceva delicios si sanatos in studioul iSanatate: „Eu sunt categoric impotriva veganismului facut peste noapte.” - VIDEO

Mihaela ENACHI, SPECIALIST IN REMODELARE CORPORALA: „Aparatul Stratosphera remodeleaza corpul, silueta, reduce tesutul adipos, ajuta la metabolism, la circulatia sangelui si a limfei.”

Procedurile de remodelare corporala cu Stratosphere te ajuta sa redai fermitate pielii, sa stimulezi metabolismul si astfel sa scazi din centimetri, dar si sa redobandesti tonusului pielii.

Mihaela ENACHI, SPECIALIST IN REMODELARE CORPORALA: „Inainte de procedura este binevenit sa nu bem cafea si sa nu mancam cu o ora inainte de procedura, si dupa procedura la fel. Rezultate frumoase obtinem atunci cand combinam procedura cu o alimentatie sanatoasa si cu sportul.”

Tu mananci corect? Afla raspunsul de la nutritionista Doina Braiescu: „Alimentatia sanatoasa inseamna si diversitate.” - VIDEO

Pe langa faptul ca acest aparat te ajuta la remodelarea corporala, mai e si potrivit pentru masajul spatelui si umerilor.

Mihaela ENACHI, SPECIALIST IN REMODELARE CORPORALA: „Procedura se face in costum in cazul daca sunt anumite contraindicatii cum ar fi boli acute ale pielii sau varicoza grava, dar in general, procedura se face in costum pentru a arde stratul adipos mai bine.”

Schimbarile pot fi observate chiar dupa prima sedinta Stratosphere. 

Mihaela ENACHI, SPECIALIST IN REMODELARE CORPORALA: „Aparatul este creat in Germania, are 600 rotatii pe minut, nu lasa vanatai sau semne. Este o procedura foarte placuta. A doua zi doamnele pot simti o usoara febra musculara.”

Articole din aceeasi categorie