20.01.2022
Lifting facial cu ajutorul machiajului: tehnici pe care sa le folosesti

In ultima perioada, am vazut pe Internet tot mai multe tutoriale prin care esti invatata cum sa-ti oferi un lifting facial cu ajutorul machiajului.

Cand ne machiem putem sa jonglam cu trasaturile noastre sau sa le punem in valoare. De exemplu, daca intr-o zi vrei ca buzele tale sa fie mai voluminoase, tot ce trebuie sa faci este sa le conturezi astfel incat sa oferi aceasta iluzie. Vrei sa fii mai sexy? Eyeliner-ul poate fi de ajutor in acest sens. In ultima perioada, am vazut pe Internet tot mai multe tutoriale prin care esti invatata cum sa-ti oferi un lifting facial cu ajutorul machiajului. Aceste tehnici graviteaza in jurul conceptului „less is more”, iar trucurile fac o diferenta uriasa.

Tehnici pentru un lifting facial cu ajutorul machiajului

Cum stai cu sanatatea inimii? Afla in 30 de secunde cu acest test!

Ai grija unde aplici blush-ul

Blush-ul este un element foarte important atunci cand creezi un make-up. In loc sa-l aplici pe pometi incearca sa-l aplici pe cele mai inalte puncte ale fetei astfel incat sa creezi efectul de lifting. Mai exact, spre zona tamplelor folosind foarte putin produs. Astfel vei avea o fata mai conturata si sculptata.

Ridica conturul fetei

Daca alegi sa-ti conturezi fata asigura-te ca blenduiesti produsul in sus. Ideal este sa folosesti un produs cremos pentru a fi mai usor de lucrat cu el.

Nu folosi prea mult concealer

Sa ne aducem aminte ca in urma cu cativa ani era ceva firesc ca sub ochi sa ne aplicam concealer-ul in forma de triunghi si in cantitati mari. S-au dus acele vremuri si, pentru ca vrem sa obtinem un machiaj natural, produsul trebuie aplicat in coltul intern al ochiului si in coltul extern.

Nu contura fruntea prea mult

Un alt truc de machiaj care iti va oferi un look tineresc este conturarea discreta a fetei, in special a fruntii. Nu exagera conturarea ei pentru ca astfel fata se micsoreaza.

Aplica mascara pe centrul genelor

Atunci cand aplici mascara concentreaza-te pe centrul ochiului si mai putin pe coltul interior. Astfel vei obtine acel efect „Bambi” pe care ni-l dorim. Foloseste un produs pentru volum si ridicare.

Experiment: Doctorii au folosit virusi pentru a distruge infectia bacteriana din piciorul unei femei

Articole din aceeasi categorie