22.05.2022
Stiai ca exista un tratament pentru hidratarea parului, in baza unor produse organice? Ce spune hairstylistul, Silvia Caraman despre rebuilding: „Este ca un pre-tratament, pentru ca masca noi o aplicam pe parul umed, iar acest ser il punem pe par uscat.” - VIDEO

Mereu in cautare de proceduri si modalitati de intretinere a parului, exista un tratament pentru hidratarea parului, in baza unor produse organice.

Silvia CARAMAN, HAIRSTYLIST: „Tratamentul se numeste rebuilding. Am folosit un serum care se aplica pe parul uscat, cu un complex de vitamine si antioxidanti, care ajuta la repararea lanturilor de cheratina din firul de par. 

Serul confera o structura parului deteriorat. El contine iris biodinamic, busuioc organic, fitocheratina, ceramide si saruri minerale.

Se aplica pe parul uscat, ca sa intre mai bine in firul de par. Este ca un pre-tratament, pentru ca masca noi o aplicam pe parul umed, iar acest ser il punem pe par uscat.”

Dezvoltarea tehnologiilor aduce avantaje si in domeniul frumusetii, astfel, specialistii in hairstyle au la dispozitie anumite dispozitive pe care le pot folosi pentru un efect mai accentuat al tratamentelor pentru par.

Stiai ca zaharul este numit „otrava alba”? Care sunt efectele consumului exagerat al acestuia dar si cum poti reduce pofta de dulce, afla de la nutritionista Maria-Victoria Racu - VIDEO

Silvia CARAMAN, HAIRSTYLIST: „Aceasta placa cu raze infrarosii permite produsului sa intre mai profund in firul de par, ca sa-si faca efectul, sa-l hidrateze si sa-l intareasca, pentru o hidratare mai profunda.”

Dupa 10 minute, timp in care serumul si-a facut efectul, parul a fost spalat cu un sampon, dupa care s-a aplicat o masca din aceeasi gama, cu ingrediente organice. La final s-au aplicat produse pentru protectie si hidratare, care pregatesc firul de par pentru uscare si aranjare.

Silvia CARAMAN, HAIRSTYLIST: „Efectul acestui tratament este pentru a hidrata si a reconstrui inapoi firul de par, mai ales pentru persoanele blonde, ca sa nu fie firul gol.

Stiai ca exista testul care depisteaza peste 300 de alergeni? Odata cu sezonul cald se acutizeaza alergiile. Afla despre testul ALEX, care te va ajuta sa depistezi ce probleme ai - VIDEO

Pe parul umed am aplicat un spray cu termoprotectie, pentru volum la radacina, iar la final am aplicat un produs care ofera luciu parului.”

Vlada MARDARI, PREZENTATOARE PRO TV: „Un par lung, si in special un par blond, necesita mai multa ingrijire, proceduri si tratamente, dar rezultatul merita. Imi place ce a iesit si imi place cum se simte parul meu acum.”

Articole din aceeasi categorie