25.12.2021
Munca de reporter, o pasiune din care inveti in fiecare zi. Cristina Gonta, specialist medical: „Dupa filmarea unor interventii m-am gandit cat de putin apreciem noi viata si lucrurile frumoase si simple pe care le avem” - VIDEO

Cristina Gonta, reporter, specialist medical iSanatate a fost invitata in cadrul emisiunii iSanatate, unde a vorbit despre munca de reporter si sarcina.

„Dupa filmarea unor interventii m-am gandit cat de putin apreciem noi viata si lucrurile frumoase si simple pe care le avem. Am fost surprinsa de unii doctori care sunt foarte profesionisti dar in fata camerei au emotii atat de mari,” a spus specialistul.

„In fiecare zi invat din aceste reportaje, invat lucruri mai subtile. Acum, in perioada sarcinii, practic sport acasa, am un fitball, greutati si covoras,” a mai adaugat Cristina Gonta.

Masa de sarbatoare, fara indigestie si kilograme in plus? Kristina Filipp, nutritionista: „Verdeata e o sursa buna de fibre si ne scuteste de problema balonarii sau constipatiei in urmatoarele zile de dupa sarbatori” - VIDEO
 

Pentru a afla mai multe detalii despre ce inseamna sa fii un reporter si munca din spatele acestei pasiuni, urmareste video de mai sus.

A nascut primul ei copil la 48 de ani, dupa 18 sarcini pierdute, in ultimii 16 ani

Articole din aceeasi categorie