27.11.2022
Vrei sa incerci o reteta colorata de cocktail? Descopera bautura Blue Hawaii de la barmanul Artiom Sobetchi - VIDEO

Barmanul Artiom Sobetchi revine cu o reteta simpla si colorata de coktail. Vezi reteta in reportaj.

Artiom SOBETCHI, BARMAN: „Salut. Eu ma numesc Artiom si sunt barman. Astazi voi pregati un cocktail nealcoolic. Pentru el vom avea nevoie de suc de ananas, frisca grasa, lapte de cocos, piure de cocos si desigur recipientul in care vom turna.”

Artiom SOBETCHI, BARMAN: „Avem nevoie de 2 shakere, dintre care unul cu gheata. Pentru inceput, adaugam 60 ml de lapte de cocos.”

Vrei sa incerci o reteta noua de bomboane? Nutritionista Diana Chistol si colega sa, Aliona Zolotariova iti arata cum poti sa pregatesti la tine acasa dulciuri vegane - VIDEO

Artiom SOBETCHI, BARMAN: „Adaugam 20 gr de frisca grasa, apoi adaugam 10 gr de piure de cocos.” 

Artiom SOBETCHI, BARMAN: „Adaugam 200 ml de suc de ananas.”

Artiom SOBETCHI, BARMAN: „Vom avea nevoie de gheata gata maruntita sau pe care puteti sa o maruntiti desinestatator, pe care o vom adauga in pahar.” 

Antrenament pentru incepatori! Afla de la antrenorul Petru Artene cu ce exercitii trebuie sa incepi la sala de forta ca sa-ti sculptezi o forma de invidiat - VIDEO

Artiom SOBETCHI, BARMAN: „Pana cand paharul se raceste vom lua amestecul nostru si il vom turna in shaker-ul cu gheata. Incepem sa il amestecam.”

Artiom SOBETCHI, BARMAN: „Turnam in paharul racit.”

Artiom SOBETCHI, BARMAN: „Ultimul ingredient este siropul blue curacao. Il turnam deasupra la cocktail.” 

Artiom SOBETCHI, BARMAN: „Dupa ce ati adaugat siropul, puteti amesteca sau puteti astepta pana se va aseza. Acum il vom decora cu cateva felii de ananas uscat. O felie o vom pune deasupra, alta o vom suci si o vom pune alaturi.” 

Artiom SOBETCHI, BARMAN: „De asemenea, pentru decor adaugam perle din zahar.”

Artiom SOBETCHI, BARMEN: „In final vom adauga paiurile si cocktailul nostru este gata.” 

Articole din aceeasi categorie