20.10.2022
Curry vegan de la Valeria Turcan! Afla o reteta delicioasa pe care o poti prepara rapid acasa - VIDEO

Valeria Turcan, impreuna cu reporterul iSanatate gatesc impreuna o reteta de curry vegan. Cum le-a iesit? Vezi din reportaj.

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „Retetele vegane prind tot mai mare popularitate in ultima perioada. Noi astazi o sa preparam una, impreuna cu food-bloggerita Valeria Turcan. Valeria te las pe tine sa ne spui despre ce este vorba!”

Valeria TURCAN, FOOD-BLOGGERITA: „Buna ziua si bine ati venit in bucataria mea. Astazi o sa pregatim o reteta vegana cu toate ca noi nu suntem vegani, dar o adoram foarte mult. Aveti nevoie de cateva ingrediente: naut fiert neaparat, o ceapa, rosie, spanac proaspat, lapte de cocos, ulei de cocos, pasta curry, sare, cartof dulce, piper negru si cam atat.”

Valeria TURCAN, FOOD-BLOGGERITA: „Mai intai de toate eu o sa tai ceapa, tu o sa tai rosia. Daca doriti puteti sa excludeti cartoful dulce si puteti sa serviti curry cu orez alb sau brun sau negru. Mie imi place foarte mult aceasta reteta. Se pregateste rapid si e perfecta atunci cand vii de la serviciu si vrei ceva repede, gustos si sanatos va propun sa faceti aceasta reteta.”

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „Sa stii ca nu ma misc la fel de rapid ca tine, dar am finisat si eu cu rosiile.” 

Valeria TURCAN, FOOD-BLOGGERITA: „E ok eu sunt asa mai repezita, ceapa trebuie sa o calim 4-5 minute, dupa care o sa adaug pasta curry, o sa o mai gatesc inca 1 minut-doua si o sa adaug cartoful dulce pe care la fel o sa il tai cubulete.”

Ficatul – ce rol are si cum il protejam? Natalia Paladi, gastroenterolog: „Atunci cand ficatul nu functioneaza cum trebuie, un anumit numar de toxine, in functie de afectiune, provoaca intoxicarea intregului organism, inclusiv a creierului” - VIDEO

Valeria TURCAN, FOOD-BLOGGERITA: „Adaug cartofii dulci si rosiile tale, mai prajim 4-5 minute, dupa care adaugam celelalte ingrediente.” 

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „Ia spune-ne cum reusesti cu cel mic acasa retete noi si interesante?”

Valeria TURCAN, FOOD-BLOGGERITA: „E o provocare destul de mare. Pana a-l avea pe Saul credeam ca nu am timp, insa acum inteleg ca timpul este inca si mai pretios odata ce ne mai dorim copii imi dau seama ca o sa fiu full-time in miscare ca nu ai cum sa stai pe loc. O sa gatesc si o sa stau cu copii. Cumva trebuie sa intelegi pentru ce faci lucrurile ca sa poti sa accepti situatia.”

Valeria TURCAN, FOOD-BLOGGERITA: „Acum pun nautul, laptele, sare, piper. Pun capacul si las totul sa fiarba 20-25 minute pentru ca totul sa fie gata si cartoful sa fie moale.”

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „Miroase extraordinar.”

Mezoterapia - secretul frumusetii la orice varsta! Afla de la medicul cosmetolog, Victoria Niculita, care metoda este potrivita pentru tine, dar si care sunt contraindicatiile - VIDEO

Valeria TURCAN, FOOD-BLOGGERITA: „Si cum arata! Acum adaugam spanacul, stingem focul si putem sa mancam.” 

Valeria TURCAN, FOOD-BLOGGERITA: „Acum a venit momentul mult asteptat:degustarea. Sa gustam ca ne e foame la toti.”

Olesea CECHIR, REPORTER PRO TV, MEDIC REZIDENT: „Mmm, super. Neaparat o sa incerc si eu acasa”

Valeria TURCAN, FOOD-BLOGGERITA: „Cate arome. O Doamne. Nu se simte strindent gustul de cocos. E ceva extraordinar. Neaparat sa incercati si voi.”

Articole din aceeasi categorie